USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькрада вимагатиме розпустити НКРЕКП та скасувати абонплату за газ

5 Квітня 2017 12:59
Луцька міська рада планує звернутися до центральних органів влади з вимогою скасувати рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання з питань енергетики та комунальних послуг щодо введення абонентської плати за підключення до газових мереж.

Наразі є три варіанти звернення, які підготували фракції «Свобода», «Батьківщина» та Радикальної партії. На засіданні постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту депутати прийняли рішення під час сесійного засідання сформувати єдиний текст. Адже звернення не мають суттєвої різниці та схожі у вимогах. Зокрема, у них йдеться про необхідність скасовування згаданого рішення щодо абонплати, а також розпуску комісії.

Як відомо, абонплата з 1 квітня мала би стати постійним щомісячним платежем, який не підлягав би дії субсидії. Мова йде про близько сотні гривень щомісяця додаткового платежу за газ. Однак, 4 квітня рішення про введення плати відтермінували на три місяці.

«Вони грають у поганого та хорошого поліцейського. Сумніваються, що такі рішення приймаються без згоди президента та прем’єр-міністра», – зазначив депутат Андрій Козюра.

Вимагає звільнення з посади керівника НКРЕКП і партія УКРОП.

Варто додати, позачергове засідання сесії Луцької міської ради заплановане на 6 квітня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Мешканець Показати IP 5 Квітня 2017 18:45
Читайте законодавсто,олухи і не "позортесь".Ви Рада і все.Це не ваша компетенція.Читайте Закон про НКРЄКП,які прийняли ці об...за...і підписав "гарант".Хоча такого органу немає в Конституції України,як казав Голофастов"догорі дрігом".
До мешканця Показати IP 6 Квітня 2017 11:45
З вами повністю згідний , вони як укурятся то в них починається манія велічія і гра в ПІАР. Котельню Карбишева верніть вона у вас під хоботом. А піпл хаває........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus