USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі депутати визнали роботу ДАІ неефективною

25 Березня 2009 15:02
Депутати Луцькради під час сесії заслухали та обговорили інформацію про роботу заступника начальника ВДАІ з обслуговування міста Луцька УМВС України у Волинській області Михайла Чуля та визнали її неефективною. Про це 25 березня інформує репортер «Волинських Новин».
За словами багатьох обранців громади, робота ДАІ у Луцьку є незадовільною. Зокрема, невдоволення викликали «партизани в кущах» (даішники, які ховаючись у кущах, штрафують автомобілістів).
Скарги звучали й на несвоєчасний приїзд на місце ДТП ДАІ та хабарі, які беруть працівники цієї служби. Були й серед депутатів захисники дорожньо-патрульної інспекції.
«Треба результат давати, а не гратися в хованки», – висловив свою позицію міський голова Богдан Шиба. За його словами, не треба конспіративними методами штрафувати порушників. У тому місці, де є найбільші проблеми з рухом, має стояти офіційно машина з «Візиром».
«Ця вся партизанщина придумана штучно, щоб нічого не робити»,– висловився Богдан Шиба. Пан Чуль натомість стверджував, що жодних планів щодо виконання кількості штрафів у його службі немає.
Окрім того, депутати висловлювали свої думки щодо поліпшення роботи ДАІ. Також камінь кидали й у город пішоходів, які, часто ризикуючи життям, перебігають поза пішохідним переходом.
«Я не знаходжу слів, щоб сформулювати результат вашої роботи», – висловився міський голова щодо діяльності ДАІ. «На мою думку, він негативний», – додав він.
Отож, міськрада вважає роботу ДАІ неефективною. За це проголосувало 26 депутатів. Окрім того, обранці громади наголосили на незаконності фіксуванням фактів порушення «партизанськими» методами, вирішили надіслати всі озвучені депутатами пропозиції до ДАІ та заслухати звіт його начальника у червні.
Довідково:За 2 місяці 2009 року винесено 2902 постанови на сплату штрафів на суму більш ніж 874 тисячі гривень, стягнуто 782 постанови на суму 231 тисяча гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Петро Показати IP 25 Березня 2009 21:04
Яке право має міська рада втручатися в службову діяльність ДАІ? Що не подобається, що їм приходять фотографії з штрафами за перевищення швидкості? Сфотографували машину депутата і направили на виконавчу. А не згодний, нехай оскаржує в суді. А в тому що не зупиняють, а зразу штрафують, це добре. А то зупинить інспектор порушника, а той махає посвідченням депутата міської ради. Хай краще наші депутати беруть лопати і закидають асфальтом ями на дорогах. А Чулю (зам. нач. ДАІ) хочеться сказати: "Всі депутатські машини на ВІЗИР і не вздумайте стирати!
Анонім Показати IP 25 Березня 2009 21:52
> Пан Чуль натомість стверджував, що жодних планів щодо виконання кількості штрафів у його службі немає. Відверта брехня!!! Працюють на три плани одразу: офіційний (протоколи), особисту кишеню і на общак начальству!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus