USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі ринки відмовляються робити неділю вихідним

15 Липня 2009 12:27
Ринки, які працюють на території міста Луцька, не бажають припиняти свою роботу у неділю, як це пропонує Волинська Рада Церков. Це 15 липня вирішили представники ринків під час наради у департаменті підприємництва Луцької міської ради, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
Під час наради були присутні представники як великих ринків – Завокзального й Центрального, так і менших ринків, які працюють у обласному центрі. Більшість присутніх зазначили, що опитали підприємців. Вони негативно поставились до звернення Волинської Ради Церков, яка дала пропозицію щодо припинення роботи ринків у неділю.
 
Керівники ринків на свою користь давали низку аргументів – «вдвічі менше буде ринкового збору», «церква відділена від держави», «ніхто не забороняє підприємцям у неділю ходити в храм». Проте головним аргументом стало небажання ламати існуючу систему. Власники ринків стверджують, що саме у вихідні – найбільше виручки. У понеділок (вихідний, який встановлений зараз, – «ВН») підприємці мають змогу закупити партії товарів, надати звітність у податкову та інші контролюючі органи, вирішити свої домашні проблеми.
 
Представник ПФ «Скорпіон-Сервіс» Ігор Дильов зазначив, що структура, яку він представляє, пропонує перенести початок роботи ринків у недільний день на кілька годин пізніше, ніж це є зараз. Директор департаменту підприємництва Олександр Козлюк попросив, щоб кожен ринок направив офіційного листа з власною думкою щодо пропозиції Волинської Ради Церков.
 
Крім того, учасники наради більшістю голосів висловилися за збереження існуючого порядку торгівлі на ринках Луцька. За словами пана Козлюка, це доведуть до відома як першого заступника голови Волинської ОДА Віталія Заремби, так і до Волинської Ради Церков.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Анонімак Показати IP 15 Липня 2009 12:47
хехе.. церкви втрачають бабло через те шо їхні клієнти йдуть не до попів, а на базар! і чого це переносити базарний день з неділі? Неділя це дуже зручний день і для покупців - всі вихідні, відпочивають від роботи, і можна пройтись по базару...
Анонім Показати IP 15 Липня 2009 14:43
Как только наши несчастные власть имущие начинают делать потуги на улучшение нашей жизни, все окончательно заходит в ... Церковь пусть себе предлагает что хочет, это ее дело, она давно отделена от государства и может предлагать все что угодно. Но вот зачем выносить на обсуждение и внедрение разного рода proposals не пойму
Анонім Показати IP 15 Липня 2009 16:18
Правильно рынки делают. Для тех, кто работает, только по субботам и воскресеньям скупиться можно. Итак в выходные дни не протолкнуться, так ещё не хватало, чтобы рынки только по субботам работали!! Церковники что думают, что все вместо рынка к ним в церковь ломанутся. Итак у них доход не малый, вот кого двойными налогами надо обкладывать, так это церковь!!!
Анонімові-подвійному налоговику Показати IP 15 Липня 2009 16:41
А ви хоч копійку в церкві кинули, щоби верещати про подвійне оподаткування? А чи ви знаєте, як вихваляють всюди заслуги Церкви у сфері повернення моралі і ладу в суспільстві? Ні? Тоді не кажіть "ой леле", коли нарики будуть вас різати в під’їздах. Людина спочатку затирає образ Бога в собі, а потім береться за таких хитрунів, як ви, що хочуть усі гроші в світі заробити.
Анонімові-захиснику-церкви Показати IP 16 Липня 2009 09:17
хай спочатку попи в собі не затирають образ Бога, ато дивлячись на них в мерсах і лексусах, сумніваєшся шо вони коли небуть постились
Анонімові-напаснику-на-церкву Показати IP 16 Липня 2009 10:16
Що вам до попів, Шановний? Якби ви були кращі за попів, то не тільки знали би словав Євангелія, але й втілювали їх: "Те, що фарисеї вам кажуть робити - робіть, але вчинків їх не наслідуйте". Кожен відповідатиме за себе. Ми ж відволіклися від теми. Неділя має бути неділею - днем на те, щоби подякувати Богові, що дає нам вторгувати на базарі впродовж тижня. А також днем, щоби провести час не за торговими лавками, а з сім’єю. Якщо людина сама не може цього побачити, треба їй допомогти. Прийде час, коли ви збагнете, що "шоппінг" став вашим культовим дійством, але буде вже пізно.
Анонімові-захиснику-церкви Показати IP 16 Липня 2009 12:34
Бог в душі, а не в церкві, постоявши в неділю за торговими лавками, і нічого не заважає подякувати Богу за все у понеділок чи вівторок... І шопінг вже давно культове дійство, з давніх-давен українці ярмаркують, бо це потреба, без торгівлі ніяк! Чи варто чекати поки Бог з неба пошле харчі, одяг, техніку?
Анонім Показати IP 16 Липня 2009 14:06
Бог не тільки в душі, це відмазка, він таки і в храмі. Але духовна хвороба далеко уже проникла у душі тих, хто про себе каже, що "Бог у душі".
Анонім Показати IP 16 Липня 2009 14:38
Українци ярмаркують, це вірно. Однак, завжди був сталий ярмарковий день: середа, четвер чи п’ятниця. Неділю спаскудили атеїсти, перетворили у робочий день, а тепер наслідки цієї люмпенізації маємо. Заїдьте до Польщі у неділю: хіба який продовольчий супермаркет працює, все інше ЗАЧИНЕНО. І це - правильно. Я теж працюю 5 днів на тиждень, але, з Божою поміччю, і в суботу непогано закупляюсь на базарі.
Аноніму 14:06 Показати IP 16 Липня 2009 15:22
церква це лише камінь і дерево, тому в черговий раз здаючи гроші попам, не вір що тобі за це потім воздасться, це звичайний лохотрон... попи не знають чи воздасться чи ні, вони та мне були і не бачили...
Боже мій, Показати IP 16 Липня 2009 15:37
які ж ви жалюгідні, всі, котрі бороните торгівлю в неділю... "дерево, камінь, попи, гроші"... стаючи перед лицем смерті ви неодноразово згадаєте свою теперішню бравуру. Згадаєте зі сльозами и докорами собі самому. Невже так важко тепер бути людиною, а не гомо-совєтікусом з дешевими відмазками? Всіх грошей не заробите, а і те, що заробляєте чесно - завдячуєте Богові.
Анонімс to Боже мій: Показати IP 16 Липня 2009 17:05
і чим же Вас не влаштовує торгівля в неділю? і який мід цим зв'язок з смертю, сльзами і гомо-совєтікусом? Просвітіть мене жалюгідного, будь-ласка.
Чому Показати IP 17 Липня 2009 08:45
ви хочете, щоби я вас просвітив? Хочете посперечатись, наводячи приклади "безбожних і ненажерливих попів" чи може дізнатися щось для себе нового? Яка ваша мета? Не в моїй компетенції "просвітлювати", одне скажу: якщо в душі вашій темрява, ніщо не в змозі вас "просвітити". Шукайте самі, і дай Бог, щоби ваші блукання не стало для когось кривдою.
Тому Показати IP 17 Липня 2009 11:26
якщо в моїй душі темрява, то вже немає смислу ходити до церкви? все одно "ніщо не в змозі вас "просвітити""... Якщо таких як я вже ніщо не просвітить, то навіщо тоді в неділю ринок закривати? безсмислено...
Анонім Показати IP 17 Липня 2009 12:24
я за вихідний у неділю: люди знайдуть можливість закуплятись в інші дні, а у неділю більше часу зявиться для духовності, сімї і т.д. Тай після походу на базар вихідний потрібен, від таких цін :) Але шо обєднало Скорпіон-сервіс, Раду Церков, міськвиконком і інші держструктури? Чи не чергова земельна афера?
Томукалу Показати IP 20 Липня 2009 09:29
ой-ой, який крутий! "Безсмислено" - не думайте, що навколо вас одних світ крутиться. Є ще й інші люди, котрих такі як ви відриваєте від тієї ж самої Церкви, своїми базарами і заманухами. Скажіть прямо: ви не хотіли навіть дискутувати, вам залежить лише на тому, щоби "пропхати" свою рацію будь-якою ціною.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus