USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцькі студенти виявилися освіченішими, ніж члени молодіжних організацій

14 Листопада 2008 16:29
Перший Кубок Луцька з інтелектуальних ігор виграла команда «Злюки-бобри» із Луцького національного технічного університету. Про це «Волинським Новинам» повідомив голова облорганізації НДЛМ Валерій Пельц.
Фінальна частина змагань відбулася в нічному клубі «Корида» під назвою «Кубок Луцька із брейн-рингу». Такий захід у Луцьку пройшов уперше, тож зібрав чимало гравців та глядачів. Участь у турнірі взяли десять команд майже з усіх луцьких вишів, а також чотири команди молодіжних громадських організацій.
Змагання за кубок тривали в два етапи. У першому груповому турнірі команди були розбиті на групи по три в кожній. До наступного раунду проходили по дві команди з кожної групи, які далі грали за кубковою системою.
Найгостріша боротьба розпочалася в півфіналах, де зустрілися «КИШ» («Національний Альянс») із «Меридіаном» (географічний факультет Волинського нацуніверситету імені Лесі Українки), а також «Пласт» проти команди «Злюки-бобри» з Луцького національного техуніверситету. В цій боротьбі команди двох найбільших волинських вишів виявились вправнішими за збірні молодіжних організацій.
Таким чином, у фіналі змагалися одвічні суперники – ВНУ та ЛНТУ. У дуже напруженій боротьбі з рахунком 1:0 перемогу та кубок здобула команда «Злюки-бобри» з Луцького національного техуніверситету.
Довідка:
Кубок Луцька організований Волинською обласною організацією «Народно-демократична ліга молоді» спільно з Волинською філією Української студентської спілки за підтримки управління у справах молоді та спорту Волинської ОДА, відділу сім’ї та молоді Луцької міської ради.
Медіа-партнером заходу виступило інтернет-видання «Волинські Новини».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Tarasik Показати IP 14 Листопада 2008 20:27
Вибачайте,ВНУ,але ми вас "взули":-)"Злюки бобри" the best!Шкода,пiдтримка унiверситету - не дуже
Олексій Веремійчик Показати IP 14 Листопада 2008 20:57
На рахунок освічченості я не згідний, це була битва ерудованості та кмітливості ! Але в Пласті та НА є окремі генії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus