USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі волейболістки програли чемпіону України

27 Лютого 2012 09:41
«Континіум-Волинь-Університет» не зміг здолати у Луцьку команду «Хімік» з міста Южного, яка є чинним чемпіоном України. Обидві гри, 25 і 26 лютого, волинянки програли.

Спортсменки змагалися за перемогу в межах 11 туру XXI Чемпіонату України з волейболу серед жіночих команд суперліги сезону 2011-2012. Ігри відбулися цими вихідними у приміщенні обласної дитячо-юнацької спортивної школи.

Першого дня змагань «Хімік», який очолює турнірну таблицю за підсумками 10 турів, здолала волинських волейболісток з рахунком 3:2. Другий день змагань також не був вдалим для команди «Континіум-Волинь-Університет», вона завершила гру з рахунком 1:3 на користь суперника.
Таким чином, «Хімік» зміг реваншуватися за поразку від волинянок у Кубку.
Нагадаємо, у турнірній таблиці за підсумками 10 турів Чемпіонату «Континіум-Волинь-Університет» була на другому місці.
Зауважимо також, що за грою волинських волейболісток, крім тренерів і любителів цього виду спорту, спостерігали також представники волинської влади – голови обласної ради та ОДА Володимир Войтович і Борис Клімчук, заступники голови ОДА Олександр Башкаленко та Олександр Курилюк, перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук. Вболівав за волинських волейболісток також ректор ВНУ імені Лесі Українки Ігор Коцан.

По завершенні змагань голова ОДА Борис Клімчук назвав не надто вдалий виступ волинських волейболісток уроком. Губернатор переконаний, що дівчата мали навчитися програвати, і така нагоди їм випала цього разу. «Ми досягли найвищого рівня, якого могли. Ціль – Єврокубки. Хоча, звичайно, гра – дуже важлива, але дівчата – молодці! Дуже пристойна, гарна гра. 7 березня, якщо нічого не зміниться, включимо дівчат до майстрів спорту, привітаємо їх. Хоча, трохи гірко на душі, але я їм казав: «Дівчатка, треба навчитися програвати!» - поділився враженнями губернатор.

Тим часом головний тренер команди «Хімік» Євген Ніколаєв не приховував задоволення від гри своїх підопічних, водночас переконаний, що суперники у них були достойні. За словами тренера, «Хіміку», попри хорошу гру, потрібно ще вдосконалюватися. «Всі важливі були ігри, а ці - особливо, з точки зору подальшої турнірної боротьби» - зауважив Ніколаєв і додав, що втішений тим, як на Волині розвивається волейбол. На думку тренера, важливо, що влада і спонсори звернули увагу на цей вид спорту, який, як і інші – є запорукою здоров’я нації.

Нагадаємо, на початку березня волинські волейболістки в межах 12 туру Чемпіонату гратимуть з одеситками - представницями волейбольного клубу «Джинестра».

Чергові змагання у Луцьку в межах Чемпіонату заплановані на 17-18 березня. Тоді Чемпіонату «Континіум-Волинь-Університет» має зіграти з «Сєвєродончанкою».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Svityaz Показати IP 27 Лютого 2012 11:14
Першу гру не бачив. Практично всю другу грали без Довгополюк - на початку гри її лікарі забрали з площадки, а повернулась вона лише в кінці 4-ї партії. Била нормально лише Інна Молодцова, але і її з середини почали потрійним блоком закривати. У всіх інших за гру лише 1-2 нормальних удари пройшло, а то або блок, або напівудар-напівнавіс якийсь. Ну а те, що в кінці у нас на блоці робилось - це повний жах. Атак 7-8 пройшло підряд крізь блок.... У Галицького аж нерви не витримали і він під час перерви почав дівчат заново вчити як треба блок ставити.
тиць-здиць до Svityaz Показати IP 27 Лютого 2012 12:06
Я думав Галицький їм руки повідриває. Дякувати Богу обійшлось.
тиць-здиць Показати IP 27 Лютого 2012 12:07
Не можна вчитись програвати. Це для лузерів. Треба виховувати психологію переможця.
KJ [West UA] Показати IP 27 Лютого 2012 16:12
Вчити треба на тренуваннях, а не тоді, коли вже пізно...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus