USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Луцькі журналісти стануть горою проти підвищення тарифів?

25 Вересня 2008 14:39
Учасники засідання Луцького прес-клубу реформ щодо журналістських розслідувань 25 вересня домовилися об\'єднати власні зусилля при висвітленні проведення громадських слухань про підвищення тарифів у Луцьку. Про це повідомляє репортер \"Волинських Новин\".
Як зазначив заступник головного редактора \"Луцького замку\" Святослав Лесюк, часто трапляється, що боротьба з корупцією потрібна лише журналістам. Він додав, що в регіонах журналістські розслідування проводити важче. Однак пан Лесюк зізнався, що має особливу надію на молодих журналістів, які ще не встигли завести знайомства в органах влади.
Натомість головний редактор \"Волинської газети\" Володимир Данилюк розповів, що ЗМІ часто виступають знаряддям, коли один клан корупціонерів бореться з іншим. \"Війна йде не з проблемою і різними баченнями, а з джерелами, які наповнюють ці бачення\", - зазначив пан Данилюк. Він також додав, що існує проблема замовних журналістів.
Окрім того, редактор відділу журналістських розслідувань газети \"Віче\" Олена Мороз зізналася, що часом буває лячно заходити до пiд\'їзду, коли вертаєшся з роботи.
Довідково:
Волинський прес-клуб за \"небайдужість і активну участь у журналістському проекті \"Громадою проти корупції\" нагородив грамотами і цінними подарунками:

редактора відділу журналістських розслідувань газети \"Віче\" Олену Мороз;
заступника головного редактора газети \"Луцький замок\" Святослава Лесюка;
власного кореспондента газети \"2000\" Петра Чечелюка;
випускового редактора інтернет-видання \"Волинські Новини\" Ольгу Булковську,редактора відділу новин інтернет-видання \"Волинські Новини\" Мирослава Ватащука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 25 Вересня 2008 15:28
мені, як мешканцю міста цікаво, що такого резонасного вони розслідували??? вміння переписати пару слів з прес-реліза та мати гарні вуха на якому-небудь засіданні - це журналістьке розслідування. навпаки, тих, кого нагородили, владу і більше висвітлюють.
Анонім Показати IP 25 Вересня 2008 19:40
колезі по анонімках дану. ти шо, думащ шо Олена Мороз пресс-релизі переписує?
Анонім Показати IP 25 Вересня 2008 19:42
погоджуюсь. що розслідувала булковська? прес-клуб опускається. люди подумайте що таке розслідування і журналістика. вам не соромно? нагородження заслуговує тільки олена мороз в певній мірі.
Анонім Показати IP 25 Вересня 2008 21:57
а де були ці славетні журналісти коли проводились слухання, куди дивилась профспілка, коли у конфлікті "зайці - радавська"? дипломи є а роботи не видно. як і загалом у державі... сумно
Лучанин Показати IP 26 Вересня 2008 10:54
Тарифи вже підняли і де реакція?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus