USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Луцьккондитер» заявляє про інформаційну атаку

13 Липня 2017 19:02
Керівництво фабрики солодощів «Луцьккондитер» зробило офіційну заяву про інформаційний тиск з боку одного з місцевих ЗМІ, яке впродовж місяця опублікувало три компрометуючі статті. Зі слів власника торгової марки «Луцьккондитер» Тетяни Польської, їй пропонували припинити інформаційну атаку, але за гроші, що жінка розцінює як вимагання.

Йдеться про три статті на інтернет-сторінках «Волинь 24». В першій публікації розповідають, буцімто, Тетяна Польська веде «Луцьккондитер» до занепаду; в другій статті запевняють, що керівництво підприємства веде непорядний бізнес, боргуючи чималі суми партнерам; у третій публікації пишуть про те, що головному редактору погрожувала, можливо, саме Тетяна Польська.

Із цього приводу керівництво «Луцьккондитера» робить офіційну заяву про те, що подана інформація на інтернет-ресурсі «Волинь24» має замовний характер і містить хибні дані.

«Підприємство працює стабільно та прибутково в звичному режимі: готується до нового сезону. Кондитерська фабрика на українському ринку працює вже майже 50 років.

А ТзОВ «Волинь24» на сайті інтернет-видання навмисно розмістило замовні статті неправдивого змісту. Поширена інформація про кондитерську фабрику не відповідає дійсності, оскільки не підтверджена доказами та документами й створила негативний імідж для кондитерської компанії, яка працює стабільно. Керівництво «Луцьккондитера» категорично все заперечує. Заявляє, що «Волинь24», яке належить брокеру Олені Леоновій, власниці ПП «Тріада» та дружині відомого луцького ресторатора Володимира Пащенка зводить наклеп із метою піару на імені кондитерської фабрики», - йдеться в офіційній заяві.

Окрім цього, керівництво компанії додає, що готові були подати спростування замовних матеріалів, однак із ними відмовилися контактувати.

Щодо погроз у сторону головного редактора, Тетяна Польська, як фізична особа, запевнила, що цього не було. Більш того, вона каже, що інформаційну атаку їй пропонували припинити, але за гроші.

«Я вже готую позовну заяву до суду з метою захисту честі, гідності та ділової репутації. Також ініціюватиму, аби Олені Леоновій, Володимру Пащенку та Юрію Ричуку (головний редактор «Волинь24», - ред.) інкримінували вимагання згідно зі статтею189 Кримінального кодексу України, тому що в обмін на непоширення замовних матеріалів про «Луцьккондитер» головний редактор «Волинь24» пропонував розмістити рекламу на згаданому вже сайті», - прокоментувала пані Тетяна.

Окрім цього, вона наголосила на тому, що підприємство працює стабільно і прибутково, зазначивши, що на сьогодні підприємство експортує продукцію власного виробництва в 16 країн світу та співпрацює із сотнею партнерів, серед яких провідні торговельні мережі та супермаркети області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
123 Показати IP 13 Липня 2017 19:49
Так часто і панічно повторюься слова "стабільно" та "прибутково" , що наводить геть на протилежні думки
43 до 123 Показати IP 14 Липня 2017 07:48
Той бездара Пащенко вже вимаганнями почав займатись, нічого дивного
Працівник фабрики Показати IP 13 Липня 2017 20:56
Мабуть,Луцькій ОДПІ потрібно провести позапланову перевірку,якщо "підприємство працює стабільно і ПРИБУТКОВО". Польська як завжди спочатку меле чорт зна що,а потім думає".
Працівник фабрики 2 Показати IP 13 Липня 2017 21:06
Де в Польської честь,гідність і ділова репутація??? Ото суд посмішить))) Ще обов'язково цю статтю і те спростування потрібно в Луцьке МВС доя слідчого передати. Польська ж доводила по справі,що то не її фабрика,коли з обшуком до неї прийшли. Забула,мабуть,бідолаха. Нічого скоро нагадають...А тут вже захищає честь своєї фабрики!!! Цікаво фірми якої? ТОВ "ВКФ "Луцьккондитер"- банкрут! Може вона засновник ТОВ "Кондитерторгром" чи інших її фірм-кидал??? Нічого,цього разу слідчим буде легше розбиратися хто є хто.
777 Показати IP 13 Липня 2017 21:47
І за одно з Польською взяти горе-бухгалтерів
Мыкола Показати IP 13 Липня 2017 22:46
Ось і сама підтвердила, що погрожувала.
Іннеса Вікторівна Показати IP 14 Липня 2017 07:44
Рильце в пушку там у всіх. Всі, хто знає Пащенка, його жінку і трохи дивакуватуго Ричука погодяться. Піаряться та й годі. Адже реклама - це реклама, а Волинь 24 треба розвивати, ну і щоб тортики купували теж. ганьба, вам бізнесмени.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus