USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Депутат Луцькради спростував обман щодо землі, поширений у ЗМІ

28 Лютого 2018 11:11
Депутат Луцької міської ради Аркадій Соломатін заявив, що одне з місцевих ЗМІ оббріхує його впродовж півроку. Він наголосив, що журналістів не звинувачує в цьому, адже все це відбувається з вказівки їхнього керівника.

Про це йшлося під час пленарного засідання 38 сесії Луцької міської ради.

«Одне зі ЗМІ часто говорять про те, що землю дають одним, а іншим ні. До мене додому прийшла дитина 22 роки, назвалася журналістом. А коли брали інтерв’ю, то вирізали частину й висмикнули фразу з контексту. Я ж казав, що всі хто звертається щодо земельних питань, подає документи у ЦНАП. Комісія міської ради нічого не вирішує, лише рекомендує, а ухвалюють рішення на сесіях. Я не звинувачую цю молоду особу, але шкода, що ним маніпулює людина, яка прикривається Майданом», - озвучив депутат.

Вочевидь йдеться про публікації на інтернет-сторінках Волинь24, керівником проекту якого є Володимир Пащенко, де висловили припущення, що одні люди можуть отримати земельну ділянку, а інші ні.

«Говорять, що ми не можемо дати земельну ділянку якимось мешканцям Вишкова, але це йшлося про конкретну людину, яка не мала належних документів», - наголосив Аркадій Соломатін.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПАЩЕНКО ДАВ В ОРЕНДУ НЕСПРАВНУ МАШИНУ І ВІДСУДИВ ЗА НЕЇ 84 ТИС. - БІЗНЕС НА ЛУЦЬКІЙ КАЗНІ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ясно Показати IP 28 Лютого 2018 16:45
Та що тут говорити,і так ясно що це робота Лапіна і Пащенка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus