USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцького міського голову на вихідні «атакують» пенсіонери

27 Травня 2009 18:27
Лучани телефонують до Луцького міського голови Богдана Шиби «на приймальню» навіть у вихідні дні. Здебільшого, 90% дзвінків – від пенсіонерів, – зізнався у коментарі «Волинським Новинам» посадовець.
У вихідні я піднімаю трубку «на приймальній», – розповів Богдан Шиба. «У суботу, неділю часто телефонують, особливо старші люди. Пенсіонери дуже радіють, що їм вдалося додзвонитися і я з ними спілкуюся», – сказав міський голова.
За словами пана Шиби, він постійно відслідковує інформацію про скарги лучан, скільки було дзвінків та на які теми. Переважно, жителі міста скаржаться на незадовільні комунальні послуги. «Водопровід, тепло, прибирання, капітальний ремонт будинків», – охарактеризував проблеми він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 27 Травня 2009 18:51
скарги на вирiшення питання за торгово пiшеходну зону вже пiв року!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus