USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькому дитячому садочку «Радість» – 35 років

28 Лютого 2017 08:00
35 років тому маленькі дитячі рученята вперше відчинили двері новозбудованого дитячого навчального закладу №22 «Радість», що в Луцьку. Відтоді тут виховалося не одне покоління лучан. Колишні випускники приводять сюди своїх діток, а дехто, можливо, і внуків. Багато змін відбулося у стінах дитсадка за ці роки. Заклад усе більше розквітає та розвивається. Незмінними лишаються лише тепло й доброта, з якими щоранку зустрічають маленьких вихованців працівники дитсадка.

Наразі в ДНЗ функціонує 11 груп, які відвідують понад 250 дітлахів. Працівники закладу намагаються не лише навчити дітей грамоти, а й закласти ази людяності. Не лишається садочок осторонь проблем сьогодення. Неодноразово працівники закладу разом з батьками готували передачі на схід для наших захисників, брали участь у патріотичних акціях та заходах.

У світлій відремонтованій залі – святкова атмосфера. Привітати дитсадок із ювілеєм прийшли представники влади, ветерани педагогічної праці, батьківська громада, випускники дитсадка, а також добрі та щирі друзі. Власне, одним із таких є Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», за сприяння якого в ДНЗ створено фонд розвитку навчального закладу, інформують у прес-службі Фонду.
«35 років для дитсадка – пора ранньої юності, коли є молодецький запал і сміливі плани. Саме така атмосфера панує сьогодні у цій залі, – зауважив керівник проекту «Фонд розвитку навчального закладу», депутат Луцької міської ради Борис Смаль. – Я пригадую перші невпевнені кроки, коли ми створювали благодійну організацію. Сьогодні можна твердо казати: ваш фонд розвитку тісно закріпився у трійці лідерів серед тих двох десятків фондів розвитку навчальних закладів, що діють у Луцьку. Зростання вам, здійснення найсміливіших планів. Для нас завжди велика честь і радість брати участь у вихованні маленьких українців».
Від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Борис Смаль вручив завідувачці садочка сертифікат на отримання благодійної допомоги.
Фонд розвитку ДНЗ №22 за майже рік діяльності направду досягнув чимало. Завдяки співпраці колективу дитсадка та батьків для розвитку дошкільнят вдалося залучити понад 90 тисяч гривень. Із них 27 тисяч надав Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

Від імені батьків зі святом присутніх привітав голова правління фонду розвитку ДНЗ №22 «Радість» Андрій Костенко та вручив подарунковий сертифікат на придбання акустичної системи.
Дошкільнята вітали гостей веселими піснями, віршами й танцями.
Дзвінкою піснею зустріли присутніх працівниці дитсадка.
Серед гостей – і перша завідувачка Валентина Данкіна, яка безпосередньо брала участь у відкритті закладу та понад 30 років очолювала його. Педагог, яка значну частину життя присвятила дитсадку «Радість», зазначила, що їй дуже приємно спостерігати, як заклад розвивається та покращується.
«Ви вже маєте свою історію, певні здобутки, успіхи, звичаї. Основне, що заклад надає якісні освітні послуги та створює комфортні умови для дошкільнят», – звернулася з вітальним словом голова міської проспілки працівників освіти і науки Галина Василенко.
Працівників, які віддано трудяться на благо розвитку кожної дитини, своєю турботою зігрівають дитячі душі, відзначили подяками та квітами.
Завідувачка ДНЗ №22 «Радість» Ірина Сарнавська подякувала попередникам за те, що вкладали душу в дитсадок, батькам – за те, що вибрали для своїх дітей саме цей навчальний заклад, друзям ДНЗ – за те, що підтримують та допомагають іти вперед.
«Нам 35! Протягом цих років педагогічний колектив робив усе для того, щоб заклад був затишним теплим гніздечком для наших малюків, – резюмувала завідувачка. – Кожен із педагогів віддає частинку серця дітям. Я думаю, що наш дошкільний навчальний заклад переживе ще не одну славетну дату, а ті надбання та здобутки наших педагогів, які працювали раніше і які зараз працюють, будуть величезним скарбом для майбутніх поколінь».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus