USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцькому «політеху» дадуть землю під Будинком офіцерів

29 Липня 2020 10:57
Луцькому національному технічному університету затвердили проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти на вул. Винниченка, 8, тобто там, де розташований Будинок офіцерів.

Про це йшлося під час засідання 89-ї позачергової сесії Луцької міської ради.

Як зазначав на земельній комісії начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала, до повноважень міської ради належить лише затвердження проєкту землеустрою, натомість Волинська ОДА займатиметься питанням виділення землі, адже ця земля є державною.

Депутат Павло Данильчук зазначив, що він не знає, наскільки серйозними є гарантії ЛНТУ відновити цю пам’ятку архітектури. Втім, Сергій Шабала зазначив, що ЛНТУ має право користування будівлею, тож ОДА має надати дозвіл на користування землею, адже це деревна власність

Тож депутати затвердили Луцькому національному технічному університету проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вулиці Винниченка, 8 площею 0,2802 га.

Нагадаємо, Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло, що хостел для професорів та офіцерську школу планують облаштувати в Будинку офіцерів у Луцьку. Окрім того, там хочуть облаштувати приміщення для спілкування студентів та обміну знаннями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Льонька Показати IP 29 Липня 2020 11:08
Та скільки ж вони вже його дають? То вже 150 раз віддавали. Нехай Савчук вже хоч щось там зробить, а не розказують, що вони планують. А поки нас годують майбутніми перспективами, по факту маємо будинок-привид у центрі обласного центру
33ій Показати IP 29 Липня 2020 11:22
Ще кілька зим - і там простіше буде все під нуль знести і побудувати заново.
Соломон Показати IP 29 Липня 2020 14:01
Все вірно)!! Спорткомплекс і біля нього-жах!, корпуса бідові(це унівєр, 2 бурса гарніше воглядає), гуртожиток для студентів обшарпаний, кімнати де прихватизували викладачі!!) Тепер Давай ще будинок офіцерів, гарним господарникам)))
дід Петро Показати IP 10 Серпня 2020 21:41
При поляках, фашистах, комуністах - працював будинок прийшли хохли усе засрали це просто стадо мавп. Так і кінотеатр Батьківщина залишився ще Банк, Міська рада, Почта усе від поляків. Чому українці такі тупі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus