USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькрада не співпрацюватиме з підприємцями, які не прибирають сміття

30 Травня 2017 14:48
З підприємцями, які не прибиратимуть сміття поблизу своїх закладів, міськрада надалі не співпрацюватиме: як приклад навели стихійний смітник поблизу закладу «Гламур» на вулиці Лесі Українки.

Про це йшлося під час оперативної наради у виконувача повноважень Луцького міського голови 30 травня.

Виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук, коментуючи стихійний смітник поблизу закладу «Гламур» на центральній пішохідній вулиці міста, зауважив, що не потрібно складати десяток протоколів та чекати, доки підприємець сам прибере сміття. Якщо підприємець не прибирає протягом трьох днів після складання протоколу, його потрібно «брати на список», щоб міськрада більше ніколи з таким підприємцем не співпрацювала, а сміття варто прибирати самотужки. Це питання, з його слів, є принциповим.

Йдеться про співпрацю у будь-якому вигляді, в тому числі й розірвання договорів оренди, уточнив у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
?? Показати IP 30 Травня 2017 15:23
Луцька влада відмовляється від співпраці з бомжем, який створив "смітник поблизу закладу «Гламур» на вулиці Лесі Українки."
Ярина Показати IP 30 Травня 2017 16:41
Це приміщення вже давно (ще з 2015 року)належить банку який його незаконно віджав у попереднього власника:)Саме банк зараз тримає це приміщення і повинен забезпечувати чистоту там і порядок.(бо до старих власників(я їх особисто знаю) жодного разу нарікань на прибирання не було). Після того,як банк став там незаконним власником покрали всі світильники на вході,порозмальовували весь вхід та зробили з входу бомжатнік та пробачте туалет.Де ж були наші можновладці 2,5 роки поки це все діється на центральній вулиці міста?Чому ж раніше пан Поліщук ходив повз отой Гламур і жодним чином не поцікавився як депутат,хто тут такий поганий власник?А це банк.Може він з банком співпрацювати не буде?:)Може шановний пан Поліщук попросить працівників банку чи самого управляючого банком прийти та прибрати приміщення?:)Цікаво,що банкіри йому скажуть:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus