USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькрада шукає підприємство для вивезення сміття

9 Січня 2018 11:54
На збір, вивезення та захоронення сміття цьогоріч Луцьк планує витратити 1,2 мільйона гривень. Міська рада вже розпочала пошуки фірми, яка зможе надавати відповідні послуги.

Тендерні пропозиції прийматимуть до 19 січня, аукціон, на якому мають визначити переможця, своєю чергою, розпочнеться 22 січня.

Так, окрім збору, вивезення та захоронення сміття на полігоні твердих побутових відходів у селі Брище, йдеться про встановлення євроконтейнерів для збору сміття під час проведення масових заходів у місті.

Також потенційний виконавець повинен бути забезпечений спеціалізованими автотранспортними засобами, обладнанням й працівниками відповідної кваліфікації.

Відзначимо, що останнім часом лучани постійно скаржаться на роботу комунальників, які несвоєчасно вивозять сміття з прибудинкових територій. Йшлося навіть про те, що міська рада готова припинити співпрацю з МЖК.

Окрім того, у зв’язку з новими правилами щодо вивозу сміття (відповідно до Закону України «Про відходи») Луцька міська рада до червня цього року планує придбати сміттєсортувальну лінію орієнтовною вартістю 6 мільйонів гривень, яку мають розмістити на станції перевантаження твердих побутових відходів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus