USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькрада розширила контингент пільговиків-учасників АТО

24 Вересня 2014 15:08
Майже одноголосно депутати підтримали зміни до Програми комплексної підтримки учасників антитерористичної операції та їхніх сімей. Так, право на соціальну допомогу тепер мають усі військовослужбовці, яких призвали згідно із мобілізацією.

Про це йшлося під час засідання 64-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 24-го вересня.

Нагадаємо, програму розробила депутатська група «Новий Луцьк», а затвердили її 27 серпня 2014 року під час 63-ї сесії міської ради.

Згідно зі змінами, які пропонуються, пільги даватимуть на оплату комунальних послуг, також передбачена матеріальна допомога, безплатний проїзд в громадському транспорті міста для дітей воїнів АТО та інше.

«Розширення надання пільг потрібне. Зауважу, що від благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк» із травня 2014-го року і до тепер виділено 3,1924 мільйона гривень для потреба воїнів АТО та їх сімей. Зокрема, обмундирування, техніка та інші матеріальні цінності – 2,4374 мільйона гривень, допомога сім’ям воїнів АТО – 326 тисяч гривень, допомога жінкам при вагітності та пологах – 9 тисяч гривень, підтримали військовий госпіталь обладнанням на суму 33 тисячі гривень, компенсація витрат на поховання учасників АТО склала 300 тисяч гривень, також відбулося оздоровлення дев’яти сімей у Буковелі», - доповіла голова депутатської групи «Новий Луцьк» Ірина Констанкевич.

За зімни до Програми комплексної підтримки учасників антитерористичної операції та їхніх сімей проголосували 42 депутата із 44 присутніх в залі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus