USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Луцькрада вирішуватиме, як використати акції «Луцького авіапідприємства»

29 Березня 2017 12:18
Остаточне рішення про те, як розпорядитися акціями «Луцького авіапідприємства» вартістю 855 тисяч гривень міськрада ухвалюватимуть після переговорів з правлінням акціонерного товариства.

Про це йшлося під час 21-ї сесії міськради 29 березня.

Депутати розглянули проект рішення про делегування начальника відділу управління майном комунальної власності міськради Алли Грабко на загальні збори акціонерів «Луцького авіапідприємства», що відбудуться 21 квітня. Посадовець пояснили, що найважливішим питанням порядку денного зборів стане перетворення ПАТ «Луцьке авіапідприємство» на товариство з додатковою відповідальністю «Луцьке агропідприємство».

Наразі міськрада володіє 30% акцій на суму 855 тисяч гривень і її голоси необхідні для процедури перетворення ПАТ на товариство з додатковою відповідальністю. Отже, депутати можуть вирішити або дозволити перетворення, або заблокувати це рішення.

Алла Грабко повідомила, що «Луцьке авіапідприємство» не має статутного майна та завжди було збитковим. Земельна ділянка (злітна смуга) перебуває в обласній комунальній власності.

Депутат Сергій Була пропонував до позачергової сесії міськради провести переговори нових заступників міського голови з керівництвом ПАТ, щоб з’ясувати, яким чином краще для громади використати акції, аби не знівелювати частку власності міськради у майбутньому.

Секретар міськради Ігор Поліщук зазначив, що в 2012 році облрада передала 70% акцій міськраді, але внаслідок деяких маніпуляцій частка міськради зменшилася до 30%. Він пообіцяв, приступивши до виконання обов’язків міського голови, разом із заступниками поспілкуватися з керівництвом підприємства та оцінити обсяг майна.

Зрештою, депутати ухвалили проект рішення про делегування представника міськради на загальні збори, а остаточне рішення щодо використання акцій ухвалять протягом наступних тижнів після перемовин з керівництвом «Луцького авіапідприємство».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
сіяч Показати IP 29 Березня 2017 23:04
Є пропозиція засіяти окропом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus