USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцькрада хоче, щоб обласна прокуратура «потрусила» Кропиву

13 Серпня 2008 10:46
Луцькрада підтримала депутатський запит міського голови Богдана Шиби до обласної прокуратури про проведення перевірки діяльності ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго». Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».

Як зазначив у запиті міський голова, підприємство саме повідомило про злочин – тобто при припинення теплопостачання Луцька. Міський голова наголосив, що це заборонено як рішеннями суду, так і законодавством.
Однак із першої спроби протягнути рішення не вдалося – «за» проголосували тільки двадцять депутатів. Однак друга спроба виявилася значно ефективнішою – запит Богдана шиби підтримали 34 із 36-ти присутніх народних обранців.
Нагадаємо, що опалювальний сезон у Луцьку опинився під загрозою зриву.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Петрович Показати IP 13 Серпня 2008 11:20
Правильний запит. Кропива трусить мiсто вже скiльки часу, шантажуе людей - пора навести лад.
Лихий Показати IP 13 Серпня 2008 11:22
Кропива хоче землю пiд котельнею а це гектари...
\"окропивлена\" лучанка Показати IP 13 Серпня 2008 13:47
дайте адресу сайту Кропиви: закидаємо його "вдячністю" в прямому і переносному значеннях - такого гада треба бити всією громадою!
Юзьо Показати IP 13 Серпня 2008 14:15
"Луцьктепло" винне "Луцьктеплоенерго" 13 мільйонів гривень. Кропива і так перекидав кошти з інших джерел, щоб розрахуватись за газ. Ми "Луцьктеплу" - платиме, а вони далі не перераховують, так що не в Кропиві проблема
Василь Показати IP 13 Серпня 2008 15:23
Після двох років голослівних звинувачень Шиба так і не зміг нічого довести в суді і тепер тупо не виконує зобов'язань, хоче "Луцьктеплоенерго" знищити економічно.
Анонім Показати IP 13 Серпня 2008 16:26
буханець хліба задарма вам хтось дасть? То ж чому шиба користується дармовим теплоносієм з котельні Кропиви? Де кошти, які ми з вами платимо "лкцьктеплу"? Ось питання до прокуратури!!
Славко Показати IP 13 Серпня 2008 16:28
Де кошти, які ми з вами платимо справно "Луцьктепло"? Безплатний сир лише в мишоловці! Правильно зробив Кропива! Знахабнілих Шибу і Дячука слід навчити! Нехай нарешті віддадуть борги!!
Анонім Показати IP 15 Серпня 2008 09:12
А от коли УБОЗ почав трусити Шибу по його аферах з передачею обєктів громади в суборенду, тобто спочатку комунальні земля чи обєкт передається в користування Шибиним любим друзям, а потім вони зразу ж передають його в суборенду, таким чином заробляючи десятки та сотні тисяч доларів, то Шиба аж навколішки падав перед депутатами і просив затвердити його афери ще підписані навіть 2006 року. І все з мольбою допитувався, чи довіряють вони його. З пятого разу пожаліли, а то сидів би Шиба вже у тюрмі і їв би баланду, а не розсовував би по кишеням любих друзів і, напевно, не тільки, тисячі доларів, що по праву належать луцькій громаді.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus