USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Волинський експрокурор вимагає у суді мільйон, а на засідання не приходить

23 Травня 2021 07:00
19 травня у Волинському окружному адміністративному суді мали розглядати справу колишнього прокурора Леоніда Решетника.

Експрокурор хоче, щоб йому виплатили майже мільйон гривень. Та на чергове засідання вкотре не з’явився ані він, ані його адвокат, повідомляє телеканал «Аверс».

Леонід Решетник працював у органах прокуратури впродовж п’яти років, 11 місяців з них був у декретній відпустці. Після звільнення подався до суду. Він хоче, аби Волинська обласна прокуратура виплатила йому майже мільйон гривень, вимагає і гроші саме за період, коли перебував у декреті.

Хоч у позовній заяві все обґрунтовано чітко, пояснити на судових засіданнях, чому ж звернувся до суду, не зміг. Незважаючи на п’ять років роботи в прокуратурі, він не спромігся захищати себе в суді й прохав, щоб дочекалися його адвоката. Мовляв, той краще обґрунтує позовні вимоги.До зали суду адвокат також не з’явився. На адресу установи лиш надходять клопотання за клопотанням про перенесення розгляду справи. Відтак після чергового такого клопотання суддя хоч і зробив перерву у справі, утім вимагав додаткових доказів та пояснень від позивача.

Наступне засідання мало відбутися ще 20 квітня. Однак справу так і не розглянули по суті, а натомість адвокат Леоніда Решетника подав клопотання про відвід судді. Мовляв, суддя особисто зацікавлений у результаті розгляду справи. Це клопотання ухвалили – суддю замінили. Тепер справу розглядатиме Тетяна Димарчук.

Утім на засідання, яке мало відбутися 19 травня о 10-й ранку, ніхто не з’явився і справу знову відклали.

Вочевидь судититися з обласною прокуратурою, аби йому виплатили майже мільйон гривень за декретну відпустку, експрокурору вже не дуже й кортить.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Вас Ратн Показати IP 23 Травня 2021 08:58
Хабарник спадковий
дідо Показати IP 23 Травня 2021 09:18
безграмотний,погано вчився в універі,користувався батьковими звязками
Qwerty Показати IP 23 Травня 2021 09:32
Треба суду надати повноваження про надання найлегшого покарання - посилання на три веселих букви , мягко кажучи.
Народна прокуратура Показати IP 23 Травня 2021 14:13
"...мовляв, суддя особисто зацікавлений у результаті розгляду справи...". Типова позиція недолугих українських адвокатів, коли немає аргументів. Поки не будуть за такі безпідставні заяви карати адвокатів як за неповагу до суду, таке зловживання процесуальними правами і затягування судових розглядів не припиниться. Адвокат - одна з рівноправних сторін, не якийсь безвідповідальний клоун, тому його клопотання мають бути підтверджені конкретними даними, а не брехливими фантазіями
От так до Народна прокуратура Показати IP 23 Травня 2021 15:45
Вся справа в тому, що власне самого клопотання і обгрунтування ви не бачили. А КЛОПОТАННЯ СУД ЗАДОВІЛЬНИВ! Тому ви ведете себе, як базарна баба.
Всезнайко Показати IP 23 Травня 2021 15:37
Решетники - це діагноз.
Петрович Показати IP 23 Травня 2021 16:42
Я в шоці. Будучи юристом і невміти обгрунтувати свою позицію. Ну бляха. Народ. Трошки вчіться. Бо це ж позорняк.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus