USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькрада визначить місце Бандери

12 Серпня 2008 11:45

Остаточну крапку у спорі навколо того, де має стояти пам’ятник очільникові українських націоналістів Степану Бандері у Луцьку, поставлять депутати міськради. У цьому під час прес-конференції 12 серпня зізнався міський голова Богдан Шиба, – інформує репортер «Волинських Новин».
Міський голова зазначив, що до муніципалітету громадський оргкомітет по вшануванню 100-річчя відзначення від дня народження Бандери подав пропозиції розмістити пам’ятник Бандері на площі перед РАГСом і перейменувати вулицю Суворова на вулицю Бандери.
Якщо профільна депутатська комісія розгляне це питання, то міський голова готовий внести його до порядку денного завтрашньої сесії Луцькради. Інший варіант – депутати визначатимуть долю пам’ятника Степану Бандері під час сесії 27 серпня.
Нагадаємо, що навколо місця розташування пам’ятника велися палкі дискусії. Зокрема міський голова Богдан Шиба пропонував розмістити пам’ятник на площі біля Палацу учнівської молоді на вулиці Шопена, а громадський оргкомітет – біля РАГСу. Окрім того, заступник глави ОДА Святослав Кравчук висловив думку, що пам\'ятник ліпше розташувати біля Палацу учнівської молоді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Дядечко Показати IP 12 Серпня 2008 12:16
Я - за палац учнівської молоді і тут я солідарний з Шибою.
Перехожий Показати IP 12 Серпня 2008 12:23
А чому б не розмістити пам’ятник очільнику ОУН(р)Степану Бандері на початку проспекту Молоді, всередині кільця. У галицькій столиці вже такий перендент є - пам’ятник Адаму Міцкевичу стоїть на площі й це зовсім не заважає шанувальникам його таланту милуватися скульптурою, а також таке розміщення не заважає руху транспорту. Ну а місце перед міським РАСОм я б залишив все ж таки закоханим. Бо не всі закохані є прихильниками ОУН(р). Дехто бідьше схиляється до ОУН(м).
Перехожий Показати IP 12 Серпня 2008 12:24
А чому б не розмістити пам’ятник очільнику ОУН(р)Степану Бандері на початку проспекту Молоді, всередині кільця. У галицькій столиці вже такий прецендент є - пам’ятник Адаму Міцкевичу стоїть на площі й це зовсім не заважає шанувальникам його таланту милуватися скульптурою, а також таке розміщення не заважає руху транспорту. Ну а місце перед міським РАСОм я б залишив все ж таки закоханим. Бо не всі закохані є прихильниками ОУН(р). Дехто бідьше схиляється до ОУН(м).
Дядечко Показати IP 12 Серпня 2008 12:30
Ну або як пропонує Перехожий. РАГС хай буде молодятам.
Анонім Показати IP 12 Серпня 2008 15:37
Луцька "СВОБОДА" все таки добється ЩОБ памятник стояв біля РАГСу І навіть мають спонсора на будівництво /відомо з достовірних джерел/
АК Показати IP 12 Серпня 2008 15:38
РАГС - українцям. ПУМ - піонерам!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus