USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Луцьктепло» може піти на попереджувальний страйк

5 Лютого 2016 18:36
Трудовий колектив ДКП «Луцьктепло» сьогодні, 5 лютого, скерував до Луцької міської ради лист на ім’я міського голови Миколи Романюка з пропозицією знайти час для проведення загальних зборів.

На це працівники дають міському голові десять днів. Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила голова профспілкового комітету підприємства Неоніла Слюсар.

«Якщо до 16 лютого міський голова не зв’яжеться із трудовим колективом, ми 17 числа вийдемо на попереджувальний страйк. Це не значить, що ми зупинимо котельні, або не надамо лучанам воду. Люди, що на змінах, будуть працювати. Але якщо до нас не прийде Микола Ярославович (міський голова Микола Романюк, - ред.), аби послухати і розповісти, що нас чекає, то ми прийдемо до міської ради», - зазначила Слюсар.

Як відомо, на підприємстві за січень не виплачена заробітна плата, оскільки усі кошти, які підприємство отримує за сплату за послуги, направляє до НАК «Нафтогазу». Така ситуація на думку працівників спричинена тим, що підприємство уклало ще кілька років тому договір із підприємством «Захід ТЕГ» стосовно давальницької сировини. До слова, текст угоди виявився комерційною таємницею і так і не став відомий загалу.

Зазначимо, що ДКП «Луцьктепло» боргує не лише власним працівникам, а й постачальникам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Тарас Чурило Показати IP 5 Лютого 2016 22:39
А лучанам що робити, мерзнути в холодних квартирах?
Фен до Тарас Чурило Показати IP 6 Лютого 2016 04:30
А лучанам приєднатись до комунальників і вийти на страйк. Так як ви не хочете мерзнути, працівники луцьктепло не хочуть голодувати
длр Показати IP 6 Лютого 2016 08:09
"на підприємстві за січень не виплачена заробітна плата", а що, а треба було зарплату видати 31 січня? Надумані проблеми роздмухані........... Слюсар.
лучанин Показати IP 6 Лютого 2016 09:42
зарплата в тих лучан від 1,5 до 2,5 тис. а в працівників Луцьктепло по 5 тис. і вони щурі продажні крадутьнаші гроші і ще хочуть мітингувати. Вони що, взагалі чокнулись. Мітингують щоб знов підняли тарифи на опалення та гарячу воду, бо їм не хватає на зарплату.
Фен до лучанин Показати IP 6 Лютого 2016 17:46
Зарплати в Луцьк тепло в простих працівників також 1,5-2,5 тисячі гривень
Анна до лучанин Показати IP 8 Лютого 2016 14:15
Не знаєш броду, не лізь у воду! Звідки взята інформація про зарплати у 5 тисяч? Була б така зарплата, ніхто б на мітинги не збирався!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus