USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьку музичну школу № 3 добудують за 9 млн

2 Жовтня 2018 09:52
На реконструкцію комунального закладу «Луцька музична школа № 3», що на вулиці Гнідавській, 65, планують скерувати 9,25917 мільйона гривень.

Відповідний тендер управління капітального будівництва Луцької міської ради оголосило через систему електронних закупівель Prozorro. Пропозиції прийматимуть до 4 жовтня. Аукціон, своєю чергою, має розпочатися 5 жовтня.

Йдеться про проведення земляних робіт, влаштування фундаменту, мурування стін, перегородок, теплоізоляцію приміщення, утеплення, перекриття будівлі, ремонт сходових майданчиків, облаштування підлоги, внутрішнє опорядження, зовнішнє оздоблення, мурування вентиляційних каналів, проведення водопроводів, опалювальної системи, вентиляції, електроосвітлення, каналізації, облаштування протипожежного водопроводу, сигналізації, монтаж устаткування, а також благоустрій, викладення бруківкою доріжок та озеленення.

Роботи заплановано здійснити в період з 1 листопада 2018 року до 30 вересня 2019 року.

Відзначимо, що попередні торги, оголошені управлінням будівництва в серпні, не відбулися через брак пропозицій.

Нагадаємо, що в закладі, де навчаються 450 учнів, давно бракує приміщень. Питання про добудову нового корпусу піднімали ще взимку.

Також у червні школа отримала частину нежитлового приміщення центрального теплового пункту, що на вулиці Гнідавській, 65а. Приміщення раніше використовували як кабінети музичної школи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus