USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцьку молодь на творчість надихає депресія. ФОТО

26 Березня 2009 11:39
Луцька молодь ділилась своєю творчістю у трьох видах мистецтва під час арт-вечора, який відбувся у Волинській обласній юнацькій бібліотеці. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Участь у вечорі творчості взяли представники фотоклубу «Спалах», літературної студії «Лесин кадуб», а також новий музичний гурт «Фіолет». Таким чином молоді луцькі поети Тетяна Бондар, Марина Ковальчук, Марія Марченкова, Ольга Ляснюк та інші чергували читання своїх віршів із піснями під гітару юнаків із гурту.
Спільною рисою усієї творчої молоді став депресивний мотив, який пронизував як пісні, так і вірші. Навіть згадки про весну у верлібрах переплітались із сумом та пригніченим настроєм. А фіолетове регі замість радості у текстах розповідало про нерозділене кохання, і знову ж таки негативні відгуки про весну: «Далі, далі, далі крутимо педалі. Де ж ця весна, ця клята весна?»
Щоправда, по завершенню арт-вечора ведуча висловила надію, що гостям заходу стало тепліше, світліше та весняніше.
Також до і після читання віршів кожен міг подивитись на фотографії учасників луцького молодіжного фотоклубу «Спалах», які експонували на стіні актового залу бібліотеки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Анонім Показати IP 26 Березня 2009 12:18
Олька, депрессия лечится водкой!
Еля Форманюк Показати IP 26 Березня 2009 13:27
[вирізано - редакційна цензура], в першу чергу дякуємо за увагу до арт-вечора. Хочу порадити кореспондентам підходити до організаторів і точно записувати імена та прізвища учасників, а також уважніше слухати зміст сказаного і прочитаного. Бо не варто шукати депресивно-суїцидальний зміст там, де його близько нема.
Андрій Показати IP 26 Березня 2009 13:33
В автора замітки депресія?
lola Показати IP 26 Березня 2009 13:36
Мабуть, депресію (навіть там, де нею і не пахне) помічають ті, які самі у депресії. Що ж, журналістам ВН співчуваємо з приводу такого настрою(((. Бо хто хотів отримати від вечора позитив - 100% його отримав ))!!
Анонім Показати IP 26 Березня 2009 13:52
ой,а чому ж такі статті не підписуються,невже автор соромиться?
Еля Форманюк Показати IP 26 Березня 2009 14:00
На інтернет-ресурсах автори не підписуються, Аноніме.
Андрій Показати IP 26 Березня 2009 14:22
І ще, здається, на деяких інтернет-ресурсах автори соромляться своїх імені-прізвища, тож і мерщій вирізають їх із коментарів Але ж у них депресія, їм можна пробачити А от мені таки теж цікаво було би дізнатися, чи автор замітки думку редакції озвучив, чи власну А якщо власну, то навіщо прізвище ховати? Щось я геть заплутався... Може, й у мене депресія? :D
Саша Р. Показати IP 26 Березня 2009 14:28
Депресією там і не пахло. Не Марченко, а Марченкова Марія. Автор статті - некомпетентний журналіст
Мирослав Ватащук Показати IP 26 Березня 2009 14:41
Аноніму-спамеро-флудеру Коментарі редагує не автор, а модератор. Елі Форманюк Насамперед дякую за увагу до "ВН". Маю пропозицію: перед тим, як критикувати, уважніше вичитуйте матеріали, які публікуються в медіа, де Ви працюєте.
Анонім Показати IP 26 Березня 2009 15:39
Оль, не везет тебе с ВН! Вечно то в отсутствии на мероприятиях уличат, то депрессию пришьют... патологоанатомы :)
Оля Ляснюк Показати IP 27 Березня 2009 12:35
Мирославе, мова про інше, а не про Інтернет-видання. Еля, врешті, писала не як журналіст, а як учасник арт-вечора, це по-перше. По-друге, якщо Вашому виданню потрібні лише матеріали з яскраво вираженим негативним змістом, то депресивні настрої журналістів ВН не дивують. І по-третє, може б, Ви чи хтось із редакції "соизволил" виправити імена: не Марина Марченко, а Марія Марченкова і Бондар не Оксана, а Таня.
Макс Показати IP 27 Березня 2009 12:35
Щось запахтіло совєтськими часами, коли митців просто до оргазму любили звинувачувати, як не в антирадянщині, то в занепадництві (читай
Макс Показати IP 27 Березня 2009 12:40
Попередній коментар незавершений, тому прошу його не додавати. А справжній ось: Щось запахтіло совєтськими часами, коли митців просто до оргазму любили звинувачувати як не в антирадянщині, то в занепадництві (читай, депресивності). Як на мене, вечір чудовий. Побільше б таких!
очевидець Показати IP 27 Березня 2009 12:53
але ж сміхота)))))ті, хто хоч щось на цій Волині робить(тобто розворушує нашу культуру), то їх одразу ж звинувачують у чомусь неадекватному. і дійсно,як так можна понаплутувати імена...)))ну це ж не чиновники, їх можна плутати)
Оля Показати IP 27 Березня 2009 12:53
до Аноніма: Ой, аноніме )), якісь постійні халепи з ВН, а може навіть, у ВН... і минулого разу, і цього - із прізвищами, людей було зовсім небагато, а так наляпсити...
Автор Показати IP 27 Березня 2009 16:53
Приношу свої щирі вибачення за наплутані прізвища. Щодо вечора, він дійсно був чудовий і позитивний. Побільше б таких, адже це означає, що молодь таки розвивається у правильному напрямку. Проте почитайте свої тексти, у них лише негатив, хоча часом і починаються з весеих нот. І ще одне, ніхто і не казав, що ви всі погано пишите. Особливо чудові вірші у Ольги Ляснюк та Віти Литвак. А інші ще випишуться, або, як багато моїх знайомих, просто закинуть це діло. Ось це дійсно моя особиста думка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus