USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцьку систему теплопостачання очікує масштабна реконструкція?

23 Вересня 2008 15:50
У 2009 році планується початок масштабних робіт із реконструкції системи теплопостачання обласного центру Волині. Про це в ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам» 23 вересня  розповів заступник Луцького міського голови Петро Гоцалюк.
За словами пана Гоцалюка, зараз це питання активно обговорюється. На думку заступника луцького градоначальника, основна проблема, яка при цьому постає, – це те, як здійснити реконструкцію системи теплопостачання Луцька, щоб це практично не вплинуло на тарифи.
Як розповів Петро Гоцалюк, оновлення тепломереж Луцька відбувається постійно, проте наступного року очікується початок масштабних робіт щодо цього питання. При реконструкції будуть застосовуватися і впроваджуватися новітні технології.
Довідково:
За інформацією Луцького міського голови Богдана Шиби, до нового року має бути підготовлений план реконструкції системи теплопостачання Луцька, який передбачить усі потрібні роботи: реконструкцію котелень, заміну мереж, утеплення будинків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 23 Вересня 2008 16:00
[вирізано - політична цензура] її очікує, звичайний конкретний [вирізано - політична цензура]
Тариф Показати IP 23 Вересня 2008 17:45
"як здійснити реконструкцію системи теплопостачання Луцька, щоб це практично не вплинуло на тарифи" - якщо сьогодні бездумно та безбожно підняти тарифи, то їх не треба вже буде піднімати ні в 2009 році ні в 2010 році.
Спостерігач Показати IP 23 Вересня 2008 18:20
Чи шиба вже готується до виборів, чи відчуває що його скоро попруть з теплого місця (чи міста) от разом із Стемковським і придумує афери, як вкрасти бюджетні кошти через фірму "Дисконт плюс".
Тоже наблюдатєль Показати IP 23 Вересня 2008 18:46
"Дисконт плюс" - провідна авторитетна компанія на ринку комунально-покрівельних послуг! Просто пральна машинка, а не компанія! Просто відкатний механізм! Ехвективний і надьожний, не то шо там якась Кропива жадібна!
славко Показати IP 24 Вересня 2008 08:59
Фантазії, фантазії... Вони ж нічого не коштують... Згадаймо скільки мови було у Шиби про модернізацію, енергозбереження, кошти то з держбюджету, то від "Кіотского" протоколу... Прожекти, прожекти...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus