USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Луцькводоканалу» просять придбати обладнання

25 Лютого 2016 16:25
Комунальному підприємству «Луцькводоканал» пропонують за кошти міського бюджету модернізувати компресорну станцію.

Про це стало відомо під час першого пленарного засідання 4 сесії Луцької міської ради 24 лютого.

Так, депутат Костянтин Петрочук в своєму запиті розповів, що під час ознайомлення з роботою КП «Луцькводоканал» дізнався про потребу модернізації компресорної станції.

А точніше, потрібно придбати і встановити нові компресори. Зі слів депутата, це дозволить суттєво зекономити кошти, і, відповідно, зменшити витрати підприємства, що вплине на собівартість послуг.

ЧИТАТИ ЩЕ: «ЛУЦЬКВОДОКАНАЛ» ОПРИЛЮДНИВ НОВІ ТАРИФИ НА ВОДУ З 1 СІЧНЯ

Він попросив призначити відповідальних осіб, які б визначили вартість закупівлі та встановлення цього обладнання. А купити компресори він потребує за кошти, які свого часу були зарезервовані для ПТУ міста та на перевезення, які залишилися вільними, адже на ці потреби виділені гроші з держбюджету.

Депутати запит підтримали. Однак, варто нагадати, що «Луцькводоканал» взяв кредит в сумі майже півмільйона євро на переоснащення обладнання. А в жовтні 2015 року луцькі обранці громади поповнили статут КП «Луцькводоканал» на 1,2 мільйона гривень

Крім того, стало відомо, що цьогоріч КП «Луцькводоканал» заправилося на 3,6 мільйона гривень у фірми, створеної після оголошення тендеру. А в 2014 році підприємство сплатило 1,7 мільйона гривень за юридичні послуги, які насправді не надавалися. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за цим фактом, але, згідно з інформацією депутатів міської ради, посадові особи-фігуранти справи не з’являлися на допити жодного разу, слідчому не надають витребувані документи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВАСЯ Показати IP 25 Лютого 2016 17:21
А в жовтні 2015 року луцькі обранці громади поповнили статут КП «Луцькводоканал» на 1,2 мільйона гривень ТО НЕХАЙ З ТИХ ГРОШЕЙ І МОДЕРНІЗУЮТЬ ... ПРОСЯТЬ ВОНИ..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus