USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцьких інтелектуалів кличуть спробувати себе у благодійній грі Mind Game

23 Лютого 2018 23:07
В останній день зими, 28 лютого, в Луцьку організовують благодійну гру Mind Game. Усі зібрані кошти передадуть ГО «Інсулін», що опікується дітьми хворими на цукровий діабет.

Про це інормує прес-служба Луцької міської ради.

«Mind Game» - це інтелектуальна командна гра, яка складається з дев'яти турів, у кожному із яких є по 6-8 запитань. Щоб відповісти на них, не потрібно енциклопедичних знань, у пригоді стане кмітливість, логіка, загальна обізнаність у всьому, що відбувається у світі, знання фільмів та основних музичних груп.

Гра відбудеться 28 лютого, о 19 годині, за адресою вул. Винниченка, 4, (броварня «Карабас-Барабас»).

«Збирай друзів, реєструй команду, приходь на гру і отримай море емоцій та вражень! Буде дуже весело і надзвичайно цікаво!» - закликають лучан.

Реєстрація на гру за посиланням: http://mgame.lviv.ua/mind_game/
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus