USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Луцьких нацгвардійців обстріляли, - командир частини

17 Червня 2014 18:18
Військові з луцької частини Нацгвардії №1141 відсвяткувавши день частини повернулися на Східну Україну.

Нині вони перебувають у зоні АТО на Донбасі. Днями військові з Луцька потрапили під обстріл терористів. Про це розповів командир частини Степан Логуш, - повідомляє «Вісник+К».

Зі слів командира, на щастя, втрат і поранених серед волинян немає.

Сам Степан Іванович продовжує лікування від трьох вогнепальних поранень, які він отримав під час бою у Маріуполі 9 травня.

Командир луцьких нацгвардійців ще залишається у Дніпропетровську, попереду у нього ще одна операція.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що терористи на Сході обстріляли автомобіль із волинськими даїшниками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
відверта Показати IP 17 Червня 2014 19:09
Та епрст... задовбали вже!!! Таке враження, що воюють і знаходяться в самих запеклих місцях лише хлопці з Волині! А де зі Львова, Франківська, Тернополя, Вінниці, Полтави, Сум... Де вояки звідти?! А потім кажуть, щоб матері і жінки не хвилювались, до генералів не звертались?! Мало того що забезпечити всім необхідним не можуть, так ще і пхають в саме пекло?! Заради чого???!!!
Света до відверта Показати IP 17 Червня 2014 21:06
А я вот никак не пойму одного, люди гибнут горе во всей Украине. А все с чего началося? С громких заявлений наших политиков националистического толку .Они ляпали своими языками, а Россия использовала. Я конечно не знаю, может они дурни, а может проплачены той же Россией, знаю только то ,что собственно русские живущие на Украине тоже неохотно записываються в ополчение сепаратистов ,тож не дурни воевать за интересы России, а то была бы у сепаратистов армия в миллион человек .Это их припевка "хто не скаче ,той москаль" факельные шествия стоят жизней людей ,кстати где пан Тягнибок, надеюсь под Славянском с своими скакунами. Уважаю в человеке патриотизм и здоровый национализм ,но не за счет оскорбления других наций.
за ради Показати IP 17 Червня 2014 20:40
за ради Мойши...
Дончанин Показати IP 17 Червня 2014 20:48
"Зі слів командира, на щастя, втрат і поранених серед волинян немає. Сам Степан Іванович продовжує лікування від трьох вогнепальних поранень, які він отримав під час бою у Маріуполі 9 травня." - 1)Откуда он знает, что потерь нет? Или о таких вещах всем рассказывают? 2)Почему корреспондент не спросил об этом у ребят, которых обстреляли?
Ольга до Дончанин Показати IP 17 Червня 2014 23:19
Провокатор
Василь до Ольга Показати IP 18 Червня 2014 01:07
Звичайно, Степан Іванович провокатор! Нормальна людина не змогла би обстрілювати в Маріуполі міліціонерів які відмовилися стріляти в простих людей, своїх співвітчизників!
Лучанин Показати IP 17 Червня 2014 21:20
Свєта міркує правильно
Юрко до Лучанин Показати IP 17 Червня 2014 22:04
Невже думаєш, що командир не знає ситуації про своїх підлеглих???
Гришко до Юрко Показати IP 18 Червня 2014 01:10
Звичайно знає. Саме тому він і знаходиться в Дніпропетровську. Останнім часом там дуже багато таких поранених, які то без вуха, то раптом з вухом, то знову без вуха, то знову відросло, перед боєм такі герої, а за хвилину до цього стають важкохворими.
НОНА Показати IP 17 Червня 2014 22:05
Не зрозумілі якісь військові тепер. На війні, а на Сході України іде війна, завжди обстрілюють. І обстріл на війні це не сенсація, а звичайна річ. Треба вчитися воювати, а не кричати на все горло, що не має бронежилетів і кевларових шоломів. Розумним вони не потрібні, а дурням не допоможуть. Бойовий досвід свідчить, що основа успіху в бою, це вміле керівництво та одиночна підготовка солдата. Треба не лінуватися, а в першу чергу вирити нормальний окоп з якого зручно стріляти по ворогу і під час обстрілу сховатися. Блок-пост на дорозі це не колгосп де посеред дороги стоїть як попало техніка і тиняються розхристані вояки, а укрінлений табір 50-100 метрів від дорги з якого повністю з окопів прострілюється вся доргога, а на дорозі перебуває тільки обмежена доглядова група по команді якої знищується любий транспортний засіб. Тоді буде толк.
Не нюна! до НОНА Показати IP 18 Червня 2014 01:16
Ви дійсно хочете щоб за декілька днів досвід цих хлопців зрівнявся з досвідом бійців ЧВК (я вже мовчу про західні, хоча б Коломойського чи Ляшка)? А з іншої сторони чому в вас таке велике бажання знищити населення донеччини та луганщини? Що такого вони власне вам зробили? Гасла це дуже добре, але ж і хоч якийсь розум має бути присутнім, бо про людяність я взагалі вже мовчу! Яким законом здоровий глузд відмінили?
Анонім Показати IP 17 Червня 2014 23:37
Скільки, ще будуть дурити наших хлопців, вони, лежать поранені, а в карточках пишуть, що простудні захворювання, находу придумують різні військові частини, тільки, щоб не писати, що Донецьк. Коли вже закінчиться це знучання з людей.
Точно до Анонім Показати IP 18 Червня 2014 01:17
Коли населення Украни буде не більше 8 мільйонів чоловік! Ви ж правду хотіли?
Анонім до Точно Показати IP 18 Червня 2014 23:48
Це напевно за це боровся майдан, за майбутнє нас і наших, дітей ось ви правду написали про наше майбутнє.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus