USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцьких ветеранів напередодні свята Перемоги привітала влада міста

8 Травня 2009 12:00
Сьогодні, 8 травня, Луцький міський голова Богдан Шиба привітав луцьких ветеранів із 64-річницею Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
«Дякую вам за те, що незважаючи на ті важкі фронтові дні та бої, ви дожили до 64-ї річниці і продовжуєте лишатися на сторожі миру. Ви не перестаєте брати активну участь у громадському житті міста, зустрічаєтеся з учнями і розповідаєте їм, як треба берегти мир», – зазначив Богдан Шиба.
«Все ваше життя – це боротьба, це ваша робота. І тому ми докладемо всіх зусиль, щоб і надалі допомагати вам», – додав пан Шиба.
Також міський голова розповів ветеранам про роботу, яка виконується для ветеранів владою. «Незважаючи на кризу, ми завершили реставраційні роботи пам’ятника пораненому солдату на меморіалі. Хоча роботи коштували півтора мільйона гривень. Також прибрали усі обеліски. І надалі продовжуватимемо пошукові роботи, що знайти досі невідомі місця поховання героїв і віддати їм належну шану та почесті», – наголосив градоначальник.
Пізніше Богдан Шиба вручив подяки та подарунки для луцьких ветеранів. Ветерани міста подякували міському голові у відповідь за турботу та постійний зв’язок із владою.
«Нас залишилося мало, але ми ще повоюємо», – сказала насамкінець лучанка-фронтовичка.       
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus