USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Луцьким спортсменкам подарували квартири

28 Грудня 2017 13:14
Двом луцьким спортсменкам-олімпійкам вручили ордери на квартири в місті.

Захід відбувся за участю представників міської та обласної рад, а також самих спортсменок 28 грудня.

Відзначимо, що кошти на придбання двох квартир спортсменкам – велогонщиці Яні Беломоїній і веслувальниці Марії Повх – надійшли у вигляді субвенції з обласного бюджету на рахунок міста. Купити квартири змогли на умовах співфінансування із міським бюджетом.

«Нарешті ми змогли шляхом співфінансування придбати вам квартири. Шкода, що цього не трапилося раніше, адже за ваші заслуги та досягнення перед містом, областю та країною ви заслуговуєте набагато більшого», – із такими словами до спортсменок звернувся радник Луцького міського голови, депутат Ігор Поліщук. Він наголосив, що надзвичайно радий тому, що розвиток спорту на Волині підтримують як депутати міської ради, так і Волинської облради.

«Надзвичайно важливо досягнення та успіхи наших спортсменів, ту славу, яку вони приносять нашій області та країні загалом, гідно відзначати», – акцентував Ігор Поліщук.
Депутат облради Вячеслав Рубльов, своєю чергою, передав вітання від депутатського корпусу ради та її голови Ігоря Палиці. «Дійсно, ми повинні підтримувати наших спортсменів не тільки тоді, коли вболіваємо за їхні здобутки», – зазначив Вячеслав Рубльов і побажав олімпійкам успіхів, а також не забувати про те, що їх любить і підтримує громада.

«Рік тому розпочалася наша розмова за квартири. І ми цьому дуже вдячні, адже ми ті спортсмени, які з гордістю виступають за нашу область і не хочуть нікуди переходити, тому що це наше рідне місто. І хоча ми мали дуже багато запрошень, залишаємося тут і сподіваємося, що в подальшому будемо піднімати свої види спорту в нашому рідному місті», – сказала Марія Повх.
Нагадаємо, Марія Повх – одна з найсильніших волинських спортсменок. Уже 16 років жінка займається веслуванням на байдарках і каное. На сьогодні є єдиною представницею Волині, яка входить у збірну України з цього виду спорту та стала фіналісткою Олімпійських ігор. Також, аби підтримати успішну спортсменку, цього року за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» їй придбали професійну байдарку з українською символікою.

Яна Беломоїна – велосипедистка з Луцька, яка потрапила до ТОП-7 найкрасивіших українських спортсменок на Олімпіаді-2016 в Ріо-де-Жанейро та стала сьомою на фінальному етапі Кубку світу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ірина Показати IP 28 Грудня 2017 16:18
Вітаємо наших дівчат з чудовою подією!!!Щиро радіємо за вас!!!Здоров'я вам і успіхів!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus