USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцьким архітекторам нелегко працювати, - Казмірук

27 Червня 2012 13:01
Чинне українське законодавство побудоване так, що всі обов’язки та відповідальність при проектуванні будівель покладені на архітекторів. А на чиновників та посадовців – мало.
Про це 27 червня під час урочистостей з нагоди Дня архітектора, що відбулися у міськраді, розповів начальник управління містобудування та архітектури Юрій Казмірук.
Він вважає, що нині архітекторам нелегко працювати. «Ми всі переживаємо зміни в законодавстві. Воно вибудоване так, що всі права та обов’язки покладаються на вас. І зовсім в малій мірі на чиновників та посадовців», - звернувся посадовець до колег.
Водночас Казмірук зауважив, що завжди хотів, аби Луцьк розцінювали не як територію для заробляння грошей, а як місто, в якому комфортно жити.
Також архітекторів вітав перший заступник міського голови Святослав Кравчук. З його слів, в місті є багато об’єктів, які є не лише гордістю Луцька, але й всієї України. «Та й, напевно, всього світу», - додав він.
Окрім цього посадовець сказав, що багато пропозицій луцьких архітекторів щодо поліпшення вигляду міських будівель не вдається реалізувати, бо в муніципалітету та державних органів влади не вистачає коштів.
«Завдяки вам багато ідей втілено. Напевне, для кожного архітектора дуже приємно, коли їх ідеї втілено», - зауважив Кравчук.
А секретар міськради Григорій Пустовіт порівняв спеціалістів з композиторами. Мовляв, музична композиція звучить певну кількість часу, а «твори архітекторів» - віками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Воля Показати IP 27 Червня 2012 14:20
Сучасні луцькіархітектори та архітектура - це речі несумісні. Про які "віки" ви говорите? Спустіться на землю.
АнтиРоманюк Показати IP 27 Червня 2012 15:34
Якщо важко працювати то йди ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus