USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьким казино заборонять працювати вночі?

21 Жовтня 2008 12:47

Луцька мерія хоче впорядкувати нічну роботу розважальних закладів. Про це 21 жовтня під час апаратної наради в муніципалітеті розповів міський голова Богдан Шиба, – інформує репортер «Волинських Новин».
Як розповів Богдан Шиба, він у «одному із журналів прочитав», що невиправдано забороняти гральному бізнесові працювати вночі. Адже в такому разі влада пиляє гілку, на якій сидить. Міський голова зазначив, що гральний бізнес у Луцьку не є бюджетоформуючим, тому треба підтримувати основні галузі економіки.
Тож у мерії готують рішення, яке регламентуватиме роботу розважальних закладів у нічний час. Потрібно, щоб воно якнайшвидше пройшло регуляторну процедуру і з 1 січня набрало чинності.
Богдан Шиба зізнався, що не збирається бути ліберальним, особливо коли в підлітків викрали мобільний телефон на... теремнівських лазнях о 03.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
мама Чолі Показати IP 21 Жовтня 2008 16:03
А оце вже давно пора зробити. І навіть вдень!
Вінстон Показати IP 21 Жовтня 2008 16:24
Закрити і все!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus