USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Луцьким депутатам не подобається солодке слово «піар»

23 Грудня 2008 17:24
Луцька міськрада ухвалила програму інформаційної політики виконавчих органів ради на 2009-2012 роки без кошторису. Про це повідомив репортер «Волинських Новин».
Як пояснив директор департаменту інформаційної політики луцької мерії Олександр Пирожик, це вперше серед муніципалітетів приймається подібна програма. «Інформаційним війнам можна протистояти лише грамотною інформаційною політикою», – зазначив пан Пирожик.
За його словами, до цієї програми зведені заходи, які проводяться різними структурними підрозділами мерії.
Голова профільної депутатської комісії міськради Сергій Григоренко пояснив, що комісія підтримує проект рішення. Він додав, що ІАЦ «Луцьк» зокрема розробив графік висвітлення постійних депутатських комісій (двічі на рік).
Натомість голова бюджетної комісії Юрій Корольчук висловив пропозицію підтримати програму, однак урізати бюджет удвічі (з 11 мільйонів гривень). На думку комісії, зараз в умовах кризи є і нагальніші проблеми, куди можна спрямувати гроші.
Зрештою, виникла гостра полеміка, хто і на що витрачатиме кошти. Після кількох двох безрезультатних голосувань депутати підтримали програму інформаційної політики без затвердженого кошторису. Його, очевидно, затвердять під час прийняття бюджету.
Довідково:
Передбачалося, що на програму інформаційної політики виконавчих органів Луцької міськради у 2009 році спрямують 2,15 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ананіст Показати IP 24 Грудня 2008 09:31
тепер в Шиби є служба чорного піару? на голому піарі прийшов у владу і на голому піарі хоче її утримувати. в 30-ті роки, коли на Вкраїні лютував голод радянська влада знімала презентаційні фільми про процвітаюче українське селянство. Кіно розповсюджували для власного іміджу - чи не планує Шиба створювати продакшен-студію, щоб робити відеоматеріали для чорнухи, інформаційних війн і т.д.?
Ананісту Показати IP 24 Грудня 2008 11:26
[вирізано - політична цензура] навіть хоче створити своє власне телебачення.
мама Чолі Показати IP 24 Грудня 2008 14:13
Перепрошую, а дороги, дахи - це голий піар?
Анонім Показати IP 24 Грудня 2008 15:18
За 2 млн, які просять Пирожик з Радавською можна зробити 5-6 шатрових дахів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus