USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьким тролейбусникам і надалі не платитимуть зарплату?

29 Серпня 2013 13:21
Працівники Луцького підприємства електротранспорту від початку літа не отримують заробітну плату. Це, на думку депутата Луцької міськради Андрія Осіпова, є грубим порушенням статті 24 Закону України «Про оплату праці». Адже заробітна плата повинна виплачуватися працівникам регулярно в робочі дні не рідше двох разів на місяць.

Тому народний обранець скерував депутатський запит прокуророві Луцька та міському голові Миколі Романюку, щоб упродовж 10 календарних днів вирішили питання з погашення заборгованостей по заробітній платі за червень, липень та серпень 2013 року. Також у межах повноважень міського голови Андрій Осіпов вимагав вирішити питання про дисциплінарну відповідальність керівника та головного бухгалтера Луцького підприємства електротранспорту.

Міський голова Луцька у відповідь на озвучений запит під час сесії міськради заявив, що за фактом невиплати заробітної плати на підприємстві прокуратура вже порушила кримінальне провадження.

Депутати Луцької міськради не підтримали запит Андрія Осіпова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучани Показати IP 29 Серпня 2013 13:48
Давно пора перестати возити пільговиків. Нехай держава предоплату робить для дармоїдів.
Бухгалтер Показати IP 29 Серпня 2013 14:11
Що за маячня? Сьогодня 29 серпня! Заробітна плата за серпень буде нарахована в вересні! Як можна виплачувати заробітну плату, яка ще не нарахована? Маячня. А який борг держави ЛПЕ за перевезення пільговиків? Цей борг значно більше ніж вся заборгованість по заробітній платі! Пане Осіпов - допоможіть ЛПЕ повернути борги держави тролейбуснікам і тоді зникне проблема заборгованості по зарплаті. Але ПА-ГА-ВА-РИТЬ і щось путьове зробити - то дві різні речі!!!
Вовк Показати IP 29 Серпня 2013 14:24
Буквально кілька днів тому у ВН була дуже прониклива стаття про те що ЛПЕ "вилазить" з боргів, а сьогодні знайшовся "народний обранець" який виявляється дуже переживає за простий народ. Насправді як сказано вище це все тільки розмови, бьюся об заклад, що не сьогодні ні через місяць, ні через пів року справу не буде вирішено!!! У якій країні живемо панове ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus