USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Луцький ДНЗ № 22 може отримати нові вікна

3 Лютого 2016 15:56
У луцькому ДНЗ № 22 в спальнях діток - досі старі вікна. Втім, замість утеплення приміщень, де малюки відпочивають, – гроші витратили на музичний кабінет.

Про це йшлося під час пленарного засідання 3-ої сесії Луцької міської ради 2-го лютого.

Депутат Микола Федік нагадав, що рік тому екс-депутат Юрій Вега озвучив запит, який більшість обранців громади підтримали, щоб в ДНЗ № 22 встановили нові вікна. Втім, каже обранець громади, проблему досі не вирішили, а кошти використали нераціонально.

«У вересні 2015 року тодішній депутат Юрій Вега звертався щодо встановлення нових віко у ДНЗ № 22. Потому йому повідомили, що 6 нових вікон встановили замість старих. Втім, проблема в тому, що перевагу надали не спальним кімнатам, а музичному класу. Тому я озвучую свій запит, аби внести зміни у бюджет й виділити кошти на вікна для спальних кімнат. Також прошу в подальшому надавати перевагу саме спальним кімнатам, ігровим, а не коридорам», - озвучив звернення Федік до градоначальника.

Більшість депутатів підтримала таке прохання.

ЧИТАТИ ЩЕ: СКІЛЬКИ БАТЬКАМ КОШТУЄ КОМФОРТ МАЛЮКА - ПОБОРИ У ЛУЦЬКИХ ДНЗ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
КАТЯ Показати IP 3 Лютого 2016 22:33
У ЖОВТНІ 2015 БАТЬКИ ЗДАВАЛИ ПО 300 ГРИВЕНЬ НА ВІКНА У ЦЬОМУ САДОЧКУ А ВИ ГОВОРИТЕ ПРО ДОПОМОГУ МІСТА
Максим Луцьк до КАТЯ Показати IP 4 Лютого 2016 09:00
Катя так не ви одні. У інших садочках та сама ситуація. замість вікон нові натяжні стелі а актовому залі. А діти мерзнуть.
777 Показати IP 4 Лютого 2016 10:58
Так у всіх садочках робиться, батьки здають гроші на все що тільки можна, так і ми здавали по 300грн. на вікна в ясельній групі, а прийшовши в молодшу групу та сама ситуація. Вибачте, але гаманці самі грішми не наповнюються, от ми і звернулись по допомогу.
Батьківський комітет Показати IP 4 Лютого 2016 13:57
Вибачте, але це недостовірна інформація! В ДНЗ 22 у всіх групах, у спальнях до єдиної вставлені енергозберігаючі вікна. І проведена заміна вікон за бюджетні кошти не в музичному кабінеті, а в музичній залі, де знаходяться під час занять всі діти дитячого садка. І доречі, саме у музичному кабінеті енергозберігаючі вікна не встановлені!
Інфа до Батьківський комітет Показати IP 4 Лютого 2016 23:06
Ви хочете щоб в садочок приїхала комісія і все перевірили? В садочку вікна не стоять лише в двох групах. Пройдіться по території і подивіться де вікна забиті клейонкою і це після того як батьки попросили. А в актовому залі діти багато часу не проводять.
Батьківський комітет до Інфа Показати IP 5 Лютого 2016 00:04
Вікна не встановлені у двох групах (ігрових), а у спальних кімнах- у всіх групах!!! У вищенаписаному саме і про спальні кімнати велася мова.
Інфа до Батьківський комітет Показати IP 5 Лютого 2016 09:52
Прочитайте уважніше, там і про ігрові кімнати йде мова
знаєш хто до Інфа Показати IP 5 Лютого 2016 09:52
Знаєте,невісточко,та ви тупа виявляється.музична зала велике приміщення і в першу чергу там потрібно вирішувати питання збереження тепла.а дітки там і на хореографії і на зарядці і на репетиціях до свят.
Тато до Батьківський комітет Показати IP 4 Лютого 2016 23:12
А в ігрових кімнатах скрізь стоять пластикові вікна?
просто я Показати IP 4 Лютого 2016 14:41
Дуже важливо, щоб діти були в теплі. Однак пишу як мама з цього садочку.температура по групах 23 і більше. Хоча дуже важлива на даний момент проблема енергозбереження, однак ми не можемо забувати про те, що потрібно про своїх дітей думати самим. Вони ж нам найрідніші.Хто, як не ми?
голова батьківської Показати IP 4 Лютого 2016 17:17
Я,як мама синочка,який відвідує групу,де будуть замінені вікна,хочу подякувати місцевій владі,а особливо Євгену Ткачуку,який совісно дбає про наш мікрорайон і вкотре допоміг садочку.Звичайно,хочеться,щоб держава виділяла кошти не поодиноким групам,а всім,хто потребує матеріальної допомоги.На жаль,країна перебуває фактично у стані війни і в цей нелегкий час мінімум чим ми можемо допомогти-взяти на себе матеріальні витрати для створення комфортних умов нашим діточкам у садочку.Я як голова батьківської ради у свою чергу гарантую прозорість використання благодійних коштів.Також хочу подякувати щиро тим батькам,які в цей нелегкий час залишаються свідомими.Знаєте,є ще питання щодо самої статті:інформація не перевірена і неправдива.Не розчаровуй мене volynnews...
Костя до голова батьківської Показати IP 5 Лютого 2016 13:29
Дамочко, що ви ліпите? Яка прозорість "благодійних внесків"? Це корупція!!! Хватить прикриватись війною, бо це все було і до неї. І коли наші хлопці повернуться, вони запитають у таких розумах як ви, що ви зробили сидячи тут, як ви міняли систему, як боролись з корупцією???
голова батьківської до Костя Показати IP 5 Лютого 2016 14:58
Так,я говорю і буду говорити про прозорість благодійних внесків,тому що такі експонати як ви спочатку звинувачували адміністрацію у привласнені батьківських коштів і як ви пам'ятаєте,батьки у відповідь на ці безпідставні звинувачення зініціювали зберігання коштів у казначея,вибраної з батьківської ради,отже,ні вихователі,ні завідуюча до збору і використання коштів відношення не мають.казначей звітує на кожних зборах.З цього випливає,що ви раду батьків звинувачуєте у привласнені цих коштів,тому запрошую вас на збори наступні,а також пропоную брати участь у вирішені питань на що і скільки їх використовувати за умови,що ви берете участь у їх здачі,оскільки ви маєте право контролю Своїх коштів.
Просто мама до Костя Показати IP 5 Лютого 2016 21:10
То ідіть самі головою батьківського комітету. Як кричати про корупцію, кричать усі, а коли на зборах обирають батьківський комітет, то ніхто не хоче.
Костя до Просто мама Показати IP 5 Лютого 2016 23:29
Шкода, що в мене вже дорослі діти, а то б дав би прикурити таким "батьківськім спілкам", про дітей треба думати, а не про те як краще догодити керівництву.
Костя Показати IP 5 Лютого 2016 21:12
То ви хочете сказати, що ваша адміністрація нічого не знає про те, що ви збираєте не законно кошти в стінах ДНЗ? Це як мінімум вже цікаво))
голова батьківської до Костя Показати IP 6 Лютого 2016 13:35
З ваших недолугих коментарів я зрозуміла,що ви зовсім не знайомі з життям садочка і ситуацією взагалі.Можливо,вам краще критикувати НАСА?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus