USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцький двір перетворився на смітник

30 Жовтня 2016 14:53
Сміттєві баки переповненні побутовими відходами у дворі по проспекту Соборності, 30.

Як розповіли місцеві мешканці журналісту Район.Луцьк, сміття накопичилося, а за останні кілька днів ніхто не приїхав його забрати.

«Очевидно, доведеться чекати закінчення вихідних», – журиться місцева мешканка Світлана.

З її слів, це вже не вперше виникає така ситуація у їхньому дворі. Наразі скарги на несвоєчасний вивіз сміття не допомагають, стверджує жінка.

Нагадаємо, нещодавно мешканці села Брище Луцького району вийшли на протест проти будівництва печі для спалювання відходів на території сміттєзвалища, що знаходиться поряд із селищем.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, поблизу луцького сміттєзвалища, від якого понад 30 років потерпають мешканці села Брище і навколишніх населених пунктів, хочуть звести сміттєспалювальний завод. Попри те, що ніхто не взяв до уваги категоричні протести селян, фундамент під завод вже заливають, попередньо викорчувавши там дерева.

До слова, поки в’їзд на полігон твердих побутових відходів у Брищі блокують місцеві мешканці, луцьке сміття почали вивозити на територію Ківерцівського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Баба Надя Показати IP 30 Жовтня 2016 16:32
А за утримання будинку і вивіз сміття заплати справно!!!!!
Олександр Показати IP 30 Жовтня 2016 17:49
На чорновола 2в ще гірша ситуація
111 Показати IP 31 Жовтня 2016 08:30
соборности 14а свалка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus