USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Техстан луцьких тролейбусів не відповідає нормам

28 Квітня 2015 21:00
Технічний стан громадського транспорту у Луцьку не відповідає передбаченим нормам безпеки. Зокрема, містом курсують автобуси та тролейбуси, у яких немає молотка для розбивання скла та вогнегасника.

У громадському транспорті Луцька почали з’являтися інформаційні повідомлення про те, як вберегтися від теракту. Рекомендують звернути увагу на шість пунктів:

Втім, другий пункт цієї застороги неможливо виконати у тролейбусі номер 198, який курсує маршрутом № 12, адже в салоні транспорту не видно ні молотка для розбиття скла, ні вогнегасника.
Як розповідає для Інформаційного агентства Волинські Новини начальник департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації Іван Мирка, згідно із Постановою Кабміну, ці речі однозначно повинні бути в транспортному засобі.

«Залежно від того, який це транспортний засіб, яка кількість пасажиромісць - визначається, який вогнегасник має бути в салоні. Також необхідний і молоток, втім, в окремих транспортних засобах він може бути замінений спеціальним кільцем, за яке потрібно потягнути для легкого видалення скла», - пояснює Мирка.

Аби дізнатися, скільки транспортних засобів Луцького підприємства електротранспорту їздить містом без належних технічних засобів, журнілісти ІА Волинські Новини звернулися в приймальню керівника комунального закладу Ігоря Домбіка. Втім, зв'язатися з ним не вдалося - щоразу чули відмовки секретаря, мовляв, директор зайнятий, у нього нарада чи його просто немає на місці.

Сподіваємося, що неналежний технічний стан окремих машин - поодинокі випадки, й керівник ЛПЕ вживатиме заходи, аби виправити ці недоліки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
лучанин Показати IP 28 Квітня 2015 21:28
а кому вже Домбік І. почав мішати, що почали наші доблесні журналісти шукати молотка
Анонім до лучанин Показати IP 28 Квітня 2015 22:50
Кому, кому? Водіям маршруток, точніше кажучи їх хазяєвам чи хазяїну. Бо чим краще працюють тролейбуси, тім менш бажаючих їздити на маршрутках.
Настя Показати IP 28 Квітня 2015 21:32
А чому це тільки писати. Треба щоб відповідав вимогам а то писати і що?
кентавр Показати IP 28 Квітня 2015 21:34
Той 198 - гроб ще той...
21 вік Показати IP 28 Квітня 2015 21:58
Німці під час війни в 20 столітті, набагато рівнів КРАЩИИМ транспортом , худобу в Германію вивозили !
Хлоп до 21 вік Показати IP 28 Квітня 2015 23:08
Ну так худоба нiмцям будинки не руйнувала...
свій Показати IP 28 Квітня 2015 22:05
вже хтось мітить на місце Домбіка який почав наводити порядок
Лучанин Показати IP 28 Квітня 2015 22:55
Не знаю чого всі тут згадують за якісь напади на Домбіка, але жоден тролейбус, як і маршрутки не обладнані молотками та вогнегасниками згідно існуючих вимог. З іншої сторони чомусь піднімається питання молотків та вогнегасників замість питання технічного стану тролейбусів в яких все гниле та відвалене. 217 тролейбус - підлога передньої частини тролейбуса вистить в повітрі, тролейбус перекошений. Не хотілося б дивитися потім як той же Домбік буде плакати коли хтось з пасажирів провалиться.
Анонім до Лучанин Показати IP 28 Квітня 2015 23:48
Ну звісно, краще купити у поляків ще два старих тролейбуси, чим за ті же кошти відремонтувати свої тролейбуси.
Анонім Показати IP 29 Квітня 2015 00:07
"Зокрема, містом курсують автобуси та тролейбуси, у яких немає молотка для розбивання скла та вогнегасника" - між іншим, мають вони бути не тільки в тролейбусах, але і в маршрутках. Спочатку може варто привести до відповідності всі маршрутки в місті, як більш дорогий транспорт, а потім вже братись і до впорядкування комунальниз тролейбусів? Тоді це буде справедливо.
Анонім Показати IP 29 Квітня 2015 00:09
Але взагалі, ця істерія із розвішуванням реклами терактів - дуже нагадує сюжети із 1984 - ніяких терактів в Луцьку не було і не планується. Тут же не Ізраїль і не Палестина. Масовий террор і залякування - це в тому числі є і розвішування таких плакатів по місту.
Укроп до Анонім Показати IP 29 Квітня 2015 10:46
Попереджений - значить готовий!Перестраховка не пошкодить,країна знаходиться в стані війни,чи тобі цього мало.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus