USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький НВК №9 зроблять доступнішим для дітей з інвалідністю

22 Березня 2018 23:18
У Луцькому навчально-виховному комплексі №9 проведуть ремонт, аби заклад під час ЗНО могли комфортно відвідати діти з інвалідністю опорно-рухового апарату.

Про це інформувала начальник управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 21 березня.

«У світлі реформування освіти, до особливих дітей – особливі підходи. До нас звернулися із Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти щодо доступності до одного із пунктів тестування, аби ми зробити пандуси й туалети з поручнями. У нас особливих діток буде двоє. Ми вирішили, що таким місцем стане школа №9, адже це в центрі міста і там вже є хороший пандус. Втім, потрібно ще десь 150 тисяч гривень на ремонт туалету на першому поверсі. Це питання ми підніматимемо на наступній сесії», - розповіла пані Лещенко.

Присутні члени комісії схвально відгукнулися на ініціативу, мовляв, діти – майбутнє України, тому про них треба дбати першою чергою.

Нагадаємо, цього року в Луцькому навчально-реабілітаційному центрі мають встановити зовнішній ліфт, адже тут навчаються діти з інвалідністю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus