USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцький парк на Великдень: в обличчях

13 Квітня 2015 21:00
Другий день Великодніх свят привітав лучан ласкавим сонцем. Не скористатися такою нагодою було б прикро. Відтак, чимало лучан вирішили відкрити сезон прогулянок Центральним парком імені Лесі Українки.

Тож, зібравши родину, лучани та гості міста вирушили в центр міста. Їли морозиво, гуляли зоопарком і каталися на атракціонах.

Тож, весняні емоції, великодній настрій – у фотодобірці Інформаційного агентства Волинські Новини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
педро Показати IP 13 Квітня 2015 23:00
ніщета та убожество, люди катаються на ржавій рухляді родом із совка, я б не ризикнув.
Отакіпироги до педро Показати IP 14 Квітня 2015 08:27
То вони нові, просто замасковані під мотлох, щоб особливо лякливі не лізли :)
Маша до педро Показати IP 14 Квітня 2015 08:46
Так, але вони набагато безпечніші цих нових та яскравих, що привозять та монтують на площадках.. от на ті я не ризикую дітей везти.
Корінний лучанин до педро Показати IP 14 Квітня 2015 10:04
А в рашці, теж не менша "ніщета та убожество" не плюйся жовччю-рашкін троліст! Злоби та ненависті бачу багато назбирав! Люди радіють ВЕЛИКОДНЮ , а ти оце брудом поливаєш ! Ти де побачив оту " ніщету та убожество"? Може в тебе ота духовна "ніщета та убожество" ?
педро до Корінний лучанин Показати IP 14 Квітня 2015 12:03
Нехай тобі родина скинеться і поїдь близенько, в Шленськ чи Лодзь або в Краків, і ти побач, що навіть Польща на 3 голови вище, аніж ми, я мовчу про парки Німеччини, Франції тощо. Ще раз повторюю, атракціони - совок-совком, металобрухт чотириста раз пофарбований, скрипить і на ладан дихає. Багато вирубано дерев які тримають воду, якби не суха зима, цього року він точно втонув би в болоті. Старий смердючий ринок, з якого літає сміття, пакети і все таке. Давайте будем чесними, і називати речі своїми іменами.
Корінний лучанин до педро Показати IP 14 Квітня 2015 14:21
Ти такий розумний ,що аж СТРАШНО! Ти "розумахо" не порівнюй рівень життя в Україні і там... Це дві великі різниці! Я не гірше тебе знаю ЩО , ДЕ і ЯК, але не "харкаю жовччю" як ти! Мені не треба збирати на поїздку я ще можу дозволити собі. А "забугор'є" я раніше тебе бачив коли ти під стіл пішки ходив. Ти , напевно, не знаєш яка фінансова ситуація в Україні через те і лепечеш про совка. Якби в Україні НЕ КРАЛИ ПО-ЧОРНОМУ , то може б і атракціони були кращі , але справа зрештою зовсім не в АТРАКЦІОНАХ.
педро до Корінний лучанин Показати IP 14 Квітня 2015 20:38
Не вживай грубі обороти, жовч, харкати, бруд і подібні, радій Великодню, сам ж закликав, а правда є правда, як би ти не пнувся, і не варто малювати лаком брудні нігті, ага? Ситуація лайно, але розруха не в клозетах, а в головах, не хоч щоб крали - не давай хабарів, здавай хабарників, почни із себе. Всім добра і щастя
ТУРИСТ ВІДВІДУВАЧ Показати IP 14 Квітня 2015 10:25
ПАРК ЗАНЕДБАНИЙ АТРАКЦІОНИ НЕ ПОФАРБОВАНІ ЖАХІТТЯ НЕПРИЄМНО ЧАС ПРОВОДИТИ В ТАКОМУ ПАРКУ ...............
шось Показати IP 14 Квітня 2015 16:00
ні одного знайомого обличчя не побачив.мало фоток!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus