USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцький рок-гурт випустив кліп

9 Квітня 2015 07:00
Луцький гурт «Давня казка», який грає у стилі «казка-рок», випустив кліп «В самоті», – про це репортеру Інформаційного агентства Волинські Новини розповів лідер гурту, вокаліст Євген Чепіль.

Він поділився, що основні сцени кліпу учасники знімали в селі Волиця, звідки родом їхній трубач Микола Лотоцький.



У відео використовували всі підручні засоби, які тільки змогли роздобути. Наприклад, напівзламаний велосипед, віник, трактор з поля, повністю неробочий мотоцикл, який всю дорогу хлопці пхали. «І всі ці «маніпуляції» з цими речами ми робили на фоні гарних краєвидів села», – з усмішкою додав співрозмовник.

Зі слів Євгена, в захаращеній літній кухні вони знімали початок кліпу.

Цікаво, що окрім музикантів, у ролик запросили дівчину Настю, яка займається фотографією. Знімав же і монтував відеороботу Володимир Сиротинський – хороший друг хлопців із гурту та «просто майстер своєї справи», – не втримується у похвалі Євген.

Зазначимо, що гурт заснували у 2007 році, а своє покликання музиканти визначили як «піднімати людям настрій та нести позитивні емоції саме музикою».

Учасники «Давньої казки»:

Євген Чепіль – гітара, вокал, автор текстів та музики.

Михайло Дудай – акордеон, бек-вокал.

Руслан Борисюк – бас-гітара.

Павло Веснянка – барабани.

Ігор Іщук – саксофон.

Андрій Єдинак – 1-ша труба.

Микола Лотоцький – 2-га труба.

Олег Пальоха – тромбон.

Послухати гурт можна на концертах у пабах міста. Так, цього року хлопці вже виступили у Пивному клубі «Оболонь» та пабі «Лучеsк». За новими подіями можна стежити на сторінці «Давньої казки» у соцмережі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Alex Показати IP 9 Квітня 2015 09:00
Ето пєчяльно. Музика і кліп гідні сільських весіль. Хотілося б щоб наші музики потроху підіймали рівень. Дивитися на п"яниць в шортах і тухлях на городі вже остогидло.
Ну чог о? Показати IP 9 Квітня 2015 09:48
Нормально, працюють хлопці. Вибрали жанр - фольк поп ось і навалюють в цьому напрямку. Формат Сердючки, але нехай, якшо мають свого слухача і їх це пре. Якшо пєчяльно - грай свою музику. Чи слухай. Підлаштовуватись під когось рібятка не буду і правильно зроблять.
Pet Показати IP 9 Квітня 2015 11:50
Дуже класна пісня і кліп! Чую вперше якщо чесно, але дуже сподобалось)))
Віктор Показати IP 9 Квітня 2015 13:51
Не скажу що шедевр - але веселенька ненав"язлива пісенька. Сподобалося
Василь Показати IP 9 Квітня 2015 15:12
Alex - Я не впевнений що ти доріс до міських весіль і на те що ти написав всім глубоко по... Дивитися на п"яниць в шортах і тухлях на городі вже остогидло я думаю що ти пяниця ще той так що сиди і не вимахуйся не ненавязуй своєї думки якщо тобі не подобається тебе ніхто не заставляє слухати.... І взагалі крім цієї пісні і кліпу у хлопців є ще прекрасні кліпи наприклад Іскорка і він про любов а не про те що ти написав п"яниць в шортах і тухлях на городі я висловив сою думку і все
Залежний Показати IP 9 Квітня 2015 23:17
Доволі не погана пісня... Хлопцям - творчих звершень та успіху!) А до критиків - тримайте свою панічну заздрість при собі!!! Мир всім...
Отченаш Андрій Андрі Показати IP 9 Квітня 2015 23:33
Нереально круто!!!Впер і кліп і пісенька!!!Молодці хлопці!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus