USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Вперше у Луцьку виступить дніпропетровський поп-рок гурт НАТОЛІЧ

2 Жовтня 2016 12:08
Український поп-рок гурт НАТОЛІЧ, один з небагатьох гуртів зі сходу, який створює пісні українською мовою, вперше дасть у Луцьку сольний концерт.

У рамках всеукраїнського туру музиканти 15 жовтня виступлять і в обласному центрі Волині. Почути виступ прогресивного українського гурту можна буде у «Лучеськ-пабі».

«Потужний звук та шалена енергія у поєднанні з чуттєвим вокалом створять для слухачів неймовірну атмосферу, що залишиться з ними надовго надовго», - запевняють організатори заходу.

За версією конкурсу «RockTheNation» від Просто Радіо цей коллектив увійшов до п’ятірки найбільш затребуваних молодих рок гуртів України. Учасники найгучніших музичних фестивалів, таких як «ATLAS WEEKEND», "Respublica", «WOODSTOCK UKRAINE», «Схід- Рок», «Раковець фест», «Стопудівка» та інших.

Гурт має в активі дебютну платівку під назвою «Прометей», три відеороботи: «Текіла», «Amon-Ra», «Прометей».

Наразі готується до виходу другий альбом гурту, деякі релізи з якого можна буде почути «наживо» у Луцьку.



Історія гурту почалась у Новорічну ніч 2014 року. Зі слів вокаліста Костянтина, рівно о 12 годині ночі відбувся перший концерт гурту НАТОЛІЧ в «Махнопабі», завдяки якому і народився колектив. На початку хлопців було троє — Костянтин Рафальский, його брат Данило, та Денис Рейс, а через місяць до них приєднався Олесь Степанов.

Протягом першої полови року хлопці працювали у студії звукозапису, і вже наприкінці листопада 2014 року гурт випустив дебютний альбом під назвою «Прометей», який нині має позитивні відгуки від музичних відань, ротацію на українських музичних каналах i посідає четверте місце у головному хіт-параді телеканалу М2.


А вже в лютому музиканти презентуали кліп «Текіла».


Третя відеоробота - «Текіла»:



Трохи більше ніж за рік існування гурт НАТОЛІЧ став одним із найбільш затребуваних і відомих колективів Дніпропетровська. У своєму репортажі з фестивалю «Стопудівка» портал InDaRock назвав їх «Відкриттям року».

Уже в червні 2015 гурт представив нову пісню «До дна». Майже рік потому світ побачив другий сингл під назвою «Револьвер», який був презентований на сольному концерті 15 квітня цього року в місті Дніпропетровськ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus