USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За луцький спирт проситимуть Порошенка

23 Червня 2014 17:56
ДП «Луцький спирто-горілчаний комбінат» хочуть повернути статус самостійної юридичної особи. Про це депутати луцької міської ради проситимуть самого Президента України Петра Порошенка та Верховну Раду України.

Про таку ініціативу стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів сьогодні, 23 червня.

До слова, луцькі обранці громади уже звертались з проханням повернути статус самостійної юридичної особи ДП «Луцький спирто-горілчаний комбінат», однак у столиці їм категорично відмовили, мотивуючи це тим, що «продукції комбінат не реалізує».

«Від тієї відмови попахувало старою владою. А от я думаю, що комбінат принесе неабияку користь місту, та ще й робочі місця», - зазначив депутат Луцькради Сергій Сівак, який попереднього разу також виступив ініціатором звернення до Києва стосовно «автономії» вищезгаданої організації.

Таким чином, народні обранці вирішити «випробувати долю» вдруге та знову звернутися до «верхів» із проханням відновити повноцінну діяльність комбінату та надати йому статус юридичної особи.



Як повідомлялося, Сергій Сівак вважає, що, коли запрацює Луцький спиртогорілчаний комбінат, то місто отримає чималі надходження в бюджет. Мовляв, «завод сплатив за 2010-й рік 62,5 мільйона гривень й приносив «золоті яйця» для бюджету Волинської області».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 23 Червня 2014 18:19
Не повернуть у спиртовій галузі нічого не змінилось ! Укрспирт повернули другім злодіям !
? Показати IP 23 Червня 2014 21:12
Для початку повинна бути держава, щоб до неї звертатися. Поки що одні злодії змінили інших, та ще й території прос*али. До кого ви звертаєтется, панове такі ж самі депутати?
вадим до ? Показати IP 23 Червня 2014 22:11
Точно! Там людей посилають стріляти один в одного. Молоді хлопці в танках горять.(малих дітей сиротами лишають) А тут БІЗНЕС РОЗШИРЮЮТЬ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus