USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцький Забіяка знову із «золотом»

26 Квітня 2016 16:54
На черговому Міжнародному турнірі з карате «Chernivtsi Cup», що відбувся 23 квітня у Чернівцях, нашу область представляли спортсмени КСК «Волинь».

За нагороди відкритого Кубка Чернівців змагалися 34 команди, а це близько п’ятисот учасників із України, Румунії та Молдови. На татамі місцевого ФОК «Олімпія» вийшли і четверо юних лучан, членів Клубу спортивного карате «Волинь».

Керівник клубу та тренер Валентин Бродович задоволений чіткою організацією змагань та виступом підопічних. Особлива гордість за бої Артема Забіяки, який, змагаючись із ровесниками, здобув «золото». Володимир Тимошевич у півфіналі допустився помилок, відтак зміг піднятися тільки на третю сходинку.

- Владиславу Галасу і Назару Байбулі для перемоги дещо забракло досвіду, адже вони тільки вдруге на подібних змаганнях, – підсумовує Валентин Бродович. – Але хлопці продемонстрували бійцівський характер та склали гідну конкуренцію. Мене тішить, що наша команда відчутно прогресує, адже торік із Чернівців ми привезли одну «бронзу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
нхя не смішно Показати IP 26 Квітня 2016 17:23
коментар було видалено
Тетяня Показати IP 27 Квітня 2016 19:21
Наша гордість!!! Молодці !!!
123 Показати IP 28 Квітня 2016 13:23
Молодці!!! Вітаю хлопців!!! Бажаю подальших перемог!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus