USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські каратисти вибороли 18 нагород

7 Червня 2016 10:33
Відкритий чемпіонат області з карате кіокушинтай серед юнаків та дівчат у п’яти вікових групах відбувся у Луцьку. У змаганнях взяли участь майже 100 спортсменів з міст Славута (Хмельницька обл.), Трускавець, Дрогобич (Львівська) та з Волині. Ковель представляли 20 каратистів, - інформують у відділі молоді, фізичної культури та спорту Ковельського міськвиконкому.

Наші земляки показали хорошу підготовку і високу спортивну майстерність. Як результат - у ковельчан 8 золотих нагород, які здобули: Софія Голодова, Михайло Наумчик, Сергій Козин, Микита Наумчик, Ілля Романюк, Фрунзік Королік, Сергій Кочалай, Олександр Коваль, 4 срібних - Дмитро Абрамчук, Давід Багларян, Богдан Здробілко, Роман Переверзів та 6 бронзових - Назар Шкуротівський, Назар Оксенюк, Валентин Білець, Іван Потапчик, Дмитро Старенко, Артем Маєвський, Павло Хлуд, Артур Ящук, Артем Мартенюк (тренери Віктор Обухов, Сергій Долінко, Ігор Бедешко).

Відділ молоді, фізичної культури та спорту вітає тренерів та спортсменів із вдалим виступом та бажає подальших перемог на татамі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus