USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцький аеропорт «по вуха у боргах»

30 Жовтня 2009 16:17
ВАТ «Луцький аеропорт» опинився у «борговій ямі». Про це 30 жовтня зауважив заступник голови Волиньради Борис Загрева під час другого пленарного засідання чергової сесії Волиньради, – інформує репортер «Волинських новин».
Загрева лобіював розгляд питання про луцьке летовище. Важливість розгляду цієї проблеми під час сьогоднішньої сесії він мотивував тим, що потрібно створити тимчасову дирекцію для аеропорту, до складу якої входив би фінансист, будівельник, юрист. Нагадаємо, що 1 квітня луцьке летовище має приймати літаки замість львівського, яке закриється на реконструкцію. На думку Загреви, оскільки рейси літатимуть до обласного центру Волині, деякі з перевізників можуть тут закріпитися. Зауважимо, що він не назвав суми, яку заборгувало «літальне підприємство», проте додав, що наразі рахунки летовища заблоковані.
Аргументи заступника керманича Волинської обласної ради не переконали обранців волинської громади, і вони не внесли це питання для розгляду під час сьогоднішньої сесії Волиньради. А тому питання про луцький аеропорт розглянуть на найближчій сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus