USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцький градоначальник - перший серед аматорів пауерліфтингу

20 Лютого 2009 11:38
Луцький міський голова Богдан Шиба брав участь у третьому чемпіонаті України з пауерліфтингу та жиму штанги лежачи. Чемпіонат, в якому учасниками були як любителі, так і професіонали з пауерліфтингу проходив у місті Острог Рівненської області. Про це 20 лютого повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією сайту Луцької міськради, загалом на змагання приїхали команди з Рівненської, Закарпатської, Харківської, Донецької, Миколаївської областей та Автономної республіки Крим. Волинська команда представлена була трьома спортивними клубами і вперше виступала на чемпіонаті об’єднано.
З-поміж усіх учасників Богдан Шиба був єдиним міський головою. Та на змаганнях він був, звичайно ж, не як чиновник, а як спортсмен. У першому підході градоначальник взяв вагу у 100 кілограмів. У другому йому вдалося втримати 105 кілограмів. Проте вагу –107 з половиною кілограмів Луцькому міському голові не вдалося підняти.
Проте за підсумками змагань Богдан Шиба виборов перше місце серед аматорів з жиму штанги лежачи у своїй ваговій та віковій категоріях і друге місце серед професіоналів.
Як зазначив заслужений тренер України з пауерліфтингу Сергій Рижук: «Приємно, що всеукраїнські змагання відвідують і спортсмени з Волині. Не просто у вигляді статистів, а активно виборюють вищі нагороди. Не могло б цього бути без підтримки адміністрацій міста і області. Таким прикладом є виступ Луцького міського голови, який показав достойний результат. Ми сподіваємось, що цей почин підтримають і решта міст області та України».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus