USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький градоначальник – генеральний спонсор паломництва до Канева

29 Липня 2008 14:27
Координатор проекту «Тарасів дороговказ» Руслан Теліпський під час прес-конференції у Луцькій мерії 29 липня розповів, що перед початком пішої ходи буде проведено огляд стану доріг за маршрутом «паломництва», - інформує репортер «Волинських Новин».
Хода буде присвячена сімнадцятій річниці відновлення незалежності України. Головною ідеєю акції, за словами пана Теліпського, стане популяризація серед українців національної самобутності. Хода розпочнеться у Луцьку 24 серпня, і пролягатиме різноманітними населеними пунктами України. Завершити мандрівку паломники планують наприкінці вересня в Каневі, подолавши понад 1000 кілометрів. За словами пана Теліпського, добровольці до 40 років ітимуть через місця, де встановлені пам’ятники великому Кобзареві.
Також планується під час ходи нести наплічні гучномовці, з яких лунатимуть україномовні пісні та твори поета. Щовечора відбуватимуться семінари, де всі охочі зможуть глибше познайомитися з творчістю Шевченка. На запитання про фінансування заходу, луцький міський голова Богдан Шиба відповів, що паломництво він спонсоруватиме з власної кишені. Але – як приватна особа, тож бюджетні кошти не витрачатимуться.
Довідково:
Організатори очікують, що в ході візьмуть участь 10-15 чоловік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Сашко Показати IP 29 Липня 2008 14:47
Бідняга! Кредит за хату платить, за газ на стадіоні платить, за публікації про себе платить, постраждалим від повені дає, паломництва сонсорує. Це ж яку кишеню треба мати!
Че Гевара Показати IP 29 Липня 2008 15:10
а ти думав)) Працює в поті лиця нерозгибаючи спини
Анонім Показати IP 29 Липня 2008 17:43
Не рахуйте чужі гроші! Нехай навіть велика кишеня, проте ділиться!
Орест Бродник Показати IP 13 Серпня 2008 09:36
Хто бажає долучитися до акції - ось координати шевченкознавця котрий все це замутив - спілкуючись з ним у мене насправді виникло бажання натхнення долучитися, але на жаль робота не сприряє щоб хоч на тиждень долучитися до основної групи, проте у мене з"являється гордість за Україну та от таких подвижників як Руслан (тел. до нього: 80679834322), бо не так просто відковбасити більше 1000 км. лише заради того, щоб віддати належне та згадати Тарасовим дороговказом усіх героїв України, котрі брали зброю до рук, захищаючи наші землі й домівки, плекаючи надію, що колись Бог обдарує нашу країну достатком, процвітанням а найголовніше - ВОЛЕЮ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus