USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький градоначальник із лопатою приступив до озеленення міста. ФОТО

14 Квітня 2009 11:39
Луцькі чиновники разом із учнями взялися за посадку нових дерев на терені міста. Адже сьогодні, 14 квітня, на території загальноосвітньої школи № 12 розпочато загальноміську акцію «Озеленення – справа кожного», – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Як розповів начальник відділу екології міськради Борис Сорока, на території школи посадять триста нових дерев. Серед них – берези, клени, горобини, ялинки та граби. Всього впродовж акції планують подарувати місту три тисячі дерев.
Сьогодні допомагати учням прийшли працівники відділів та департаментів луцької мерії, депутати міськради та градоначальник.
Богдан Шиба вважає, що такі акції навчать школярів ще з дитинства поважати природу. Адже, посадивши дерево, ніхто не хоче його ламати. «Щоб кожен відчув себе господарем міста, а також свою відповідальність», - пояснив керманич міста. «Бо найгірше, коли один садить, а другий ламає, один прибирає, а другий смітить», - додав він.
Тому, як приклад для молодого покоління, депутати, заступники міського голови та градоначальник взялись за лопати і саджанці. Компанію владцям склали й учні, які також стали до праці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вінстон Показати IP 14 Квітня 2009 15:20
Ну, тепер і випить можна....
Ладомир Показати IP 15 Квітня 2009 02:00
:) Як у Подерев’янського: "Человек на огороде нашел сапку и давай сапать.... ы т.д. До чого ж кумедно!
Анонім Показати IP 16 Квітня 2009 08:39
Чудові кадри злапали. Респект

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus