USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Луцький градоначальник не хоче переживати за кожну дитину

18 Листопада 2008 11:22
У зв’язку із випадком отруєння дітей в одному із дитсадків Луцька міський голова Богдан Шиба доручив перевірити комплекс дитячого харчування у навчальних закладах міста. Про це він сказав під час апаратної наради у мерії, – 18 листопада інформує репортер «Волинських Новин».У всіх дитсадках та школах обласного центру Волині здійснюватиметься перевірка не тільки дитячого харчування, а й професіоналізм персоналу, – сказав міський голова. «Я не хочу переживати за кожну дитину, яка щоранку йде на навчання», – додав він.Довідково:7 листопада в Луцьку до обласної інфекційної лікарні з дитячого дошкільного закладу №16, який відвідують 200 дітей, із діагнозом «сальмонельоз» шпиталізовані 6 дітей віком до 5 років у стані легкого та середнього ступеню важкості.За останніми даними, зі слів методиста дошкільного закладу №16 Марії Слюсар, наразі в лікарню уже госпіталізували 16 дітей та 7 працівників садочка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 18 Листопада 2008 11:26
Для того щоб організували перевірку треба заразити десяток дітей і щоб померла вихователька...Нема слів!
Гогі Показати IP 18 Листопада 2008 11:29
Атлічно! З малими грузінами няньчимось, а своїх дітей сальмонельозом заражаємо! Маладци!
Анонім Показати IP 18 Листопада 2008 12:23
Вихователька померла???
Анонім Показати IP 18 Листопада 2008 13:10
в Луцьку все не по-людську...
Відвертий Показати IP 18 Листопада 2008 17:32
В садочках кошмар робиться з харчуванням, а в школах то суцільний "безпредел". Калічать і травлять дітей починаючи змалку - те що в садочку не дотравили - свою чорну справу зроблять працівники від кастрюлі в школі. Санстанція практично в місті не працює, або працює через призму хабарництва. Будь яка проблема не проблема, якщо платяться певні гроші, а здоровя населення в тому числі і дітей, як кажуть в народі - справа третя. Потрібно щоб чиновники від корита (від влади) також несли відповідальність (адміністративну, кримінальну іншу) у разі спалаху інфекцій.
Анонім Показати IP 18 Листопада 2008 18:25
Гарно сказав Богдан Павлович, але я б добавив, не тільки за кожну дитину, але і за кожну людину і взагалі ні за що не відповідати, а дерибанити все що залишилося у Луцьку, подумаєш громада.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus