USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Луцький градоначальник зізнався, чому не став педагогом

2 Жовтня 2008 14:20
Сьогодні, 2 жовтня, у Народному домі «Просвіта» відбувся концерт із нагоди Дня працівника освіти. Привітали освітян  та нагородили відзнаками міські чиновники . Серед них – і Луцький міський голова Богдан Шиба, який розповів, чому не став учителем. Про це 2 жовтня інформує репортер «Волинських Новин».
За словами заступника начальника управління освіти  Луцької мерії  Лілії Кревської, «у залі «Просвіти» зібрався цвіт освітян». Сьогодні педагоги Луцька загалом отримали 63 нагороди. Серед них – стипендії відмінникам освіти, грамоти, іменні премії, – додала вона.
Також привітав усіх освітян і міський очільник. Зокрема він зазначив, що хоч є вихідцем із родини педагогів, але вчителем не став. Як пояснив Богдан Шиба, «бо батьки казали: що завгодно, тільки не вчитель, оскільки розуміли усю складність професії».
Порадували напередодні свята луцьких педагогів своїми виступами народний ансамбль «Радість» Палацу учнівської молоді, камерний ансамбль «Ренесанс» Волинського державного училища культури та мистецтв, ансамбль бального танцю «Юність» Народного дому «Просвіта», зразковий ансамбль «Троянда» Палацу учнівської молоді та інші виконавці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
перехожий Показати IP 2 Жовтня 2008 15:12
«бо батьки казали: що завгодно, тільки не вчитель, оскільки розуміли усю складність професії» - як шкода, що серед батьків Богдана не було мера.
Анонім Показати IP 2 Жовтня 2008 15:44
То Шиба ще й боягуз нещасний. Тисячі людей працюють вчителями, а гордість Турійська злякався. Хоч би вже мовчав.
Анонім Показати IP 2 Жовтня 2008 16:04
Пощастило дітям!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus