USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцький кінофотоклуб спалахнув у столиці. ФОТО

9 Червня 2009 17:50
Луцький кінофотоклуб «Спалах-АРТ» налагоджував зв’язки із іншими клубами України у Києві. Саме тут з 4 по 7 червня у Міжнародному виставковому центрі відбувалася Сьома міжнародна київська фотоярмарка «Дзеркало фотоіндустрії України». Про це 9 червня інформують «Волинські Новини».
 
 
Фотоярмарка «Дзеркало фотоіндустрії України» є головною галузевою виставкою в Україні, яка представляє фотографію у всій її різноманітності, консолідуючи технічні і творчі сили української фотографічної еліти. Цей захід, крім технічної та творчої складових, обов’язково пропонує обширну програму тематичних семінарів, а також фестиваль українських фотоклубів.
 
Волинь на Київському фотоярмарку представляв фотокіноклуб «Спалах-АРТ». Члени клубу обмінялися досвідом із представниками фотоорганізацій зі всієї України.  Крім цього, вони отримали можливість побувати на міжклубному фотопленері, який організував керівник київського фотоклубу «9х12» Андрій Чекановський.
 
Під час заходу представники клубу «9х12», сумського міського фотоклубу «Імпульс», громадської організації «Кривбасфотоклуб» з міста Кривий Ріг, житомирського фотоклубу «Фотосфера» виїжджали у селище Білогородка, що розташоване неподалік Києва. Саме тут колись знімали український фільм «Штольня».
 
Учасники фотопленеру отримали можливість не тільки відвідати підземні бункери і військові укріплення часів Другої світової війни, але й брати участь у майстер-класі з фотографування від Андрія Чекановського.
 
Участь членів фотокіноклубу «Спалах-АРТ» у цих заходах сприяла налагодженню творчих та дружніх зв’язків з представниками фотоклубів зі всієї України, допомогла у обміні досвідом та підвищенні професійної майстерності фотографів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus