USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцький рок на Святого Миколая займеться благодійністю

12 Грудня 2008 10:22
Студентство та неповносправні діти не виступатимуть на одній святковій сцені на день Святого Миколая. Про це розповіла голова Волинської обласної молодіжної громадської організації «Центр Ефективної Комунікації» Оксана Лойко під час прес-конференції на «Фабриці Святого Миколая», – повідомляє 12 грудня репортер «Волинських Новин».
За словами Оксани Лойко, ВМГО «ЦЕК» планувала провести концерт із нагоди дня Святого Миколая за участі неповносправіних дітей та студентів. Проте, як вона розповіла, інша організація вже запросила цих дітей до себе на святковий вечір. «А тягати їх по подібних заходах зовсім не цікаво», – зауважила організатор.
Тому 14 грудня у кафе «Мандри» відбудеться арт-вечір, на якому проведуть аукціон. На ньому виставлять роботи дітей-інвалідів, які вони майстрували власноруч. Щоб зібрати більше коштів, організатори планують запросити бізнесменів та представників влади.
Крім благодійного аукціону, відбудеться святковий концерт. На ньому виступатимуть студенти Луцького гуманітарного університету, Луцького педагогічного коледжу та Волинського державного училища культури і мистецтв. Вхід коштуватиме м’яку іграшку або канцелярське приладдя.
Також святковий концерт для соціально-незахищених 18 грудня організовує ВОМГО «НацАльянс» у Луцькому Палаці учнівської молоді. За словами голови організації Сергія Мартинюка, на ньому виступатимуть чотири луцьких альтернативних гурти, серед яких – «В.О.Д.А.» та «Слід». На концерт завітати може кожен бажаючий, сплативши благодійний внесок десять гривень. На зібрані кошти, як розповів пан Мартинюк, дітям придбають фрукти та «ще щось корисне».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 12 Грудня 2008 10:32
Колос , трохи не поєднувані речі альтернативна музика і Денсь святоно Миколая .... Чи вода тепер постійно буде виступати на всіх заходах???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus