USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцький сквер художників відремонтували і нарекли «Зоряним». ФОТО

17 Серпня 2010 16:16
До 925-річчя міста Луцька на перетині вулиць Лесі Українки та Сенаторки Левчанівської 17 серпня міські посадовці з урочистостями відкрили відремонтований сквер.

Віднині відомий лучанам сквер художників носитиме неофіційну назву «Зоряний». Таку ідею запропонував головний меценат ремонтних робіт – компанія «Київстар».

Директор філії ЗАТ «Київстар GSM» Олександр Корецький розповів, що сквер ремонтували повністю за кошти спонсорів, а це – 600 тисяч гривень. Окрім «Київстару», фінансових зусиль до реконструкції доклала і луцька фірма «UA Брук».


Під час ремонтних робіт доріжки скверу перемостили новою бруківкою, висадили зелені насадження, встановили нові лавки, ліхтарі та смітники.



Охороняти відновлений сквер заступник міського голови Луцька Борис Сорока доручив директору ЖКП № 1 Олександру Закревському.

Міський голова Луцька Богдан Шиба, перетинаючи червону стрічку, наголосив, щоб відвідувачі дбайливо ставились до скверу, не руйнуючи майно міста.

«Подивіться як охайно зроблена ця вулиця. Я буду просити відвідувачів шанувати роботу людей, які роблять наше місто гарнішим», – сказав мер.



Щодо іншої частини скверу, яка залишилась поза ремонтом, Сорока пояснив, що оновлення цієї частини скверу візьме на себе департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Тіара Показати IP 17 Серпня 2010 16:36
Хах! Ну чому це ніхто не зробив чотири роки тому??????????? Знаєте, за чим гарну господиню визначають? За тим, що коли до неї в хату не зайди, у неї чисто. Порядок. І коли свято в хату - вона чепурить свій дім, починаючи не з капітального ремонту... У нас же - все навпаки. Гори асфальту біля театру, скверик облагородився... "хазяйка" вдарилася в поли! Жовтень іде...
Tan4ik Показати IP 17 Серпня 2010 17:20
Добре що хоч зараз... можливо через те що вибори на носі, можливо через піар приватних фірм. Але це зробили нарешті - і навіть дуже гарно!!!
Волиняка Показати IP 17 Серпня 2010 22:07
Скверик так собі,а от на Театральній площі такий класний дитячий майданчик,що Дісней -ленд просто відпочиває! І ще дуже гарні білосніжні штори у Драмтеатрі.Без сонцезахисних окулярів ну прото неможливо дивитись.
Звездочет Показати IP 18 Серпня 2010 00:07
Хтось знає чому парк назвали "Зоряний"? В нас просто мер - космонавт! Бодя - космос!!! ;-))
ostap Показати IP 18 Серпня 2010 00:29
класна реклама для київ- стару... гарні лавочки поставили, а розпіарились аж на 600 тис!!!!!! а бруківка - це ж основна робота і її важливо оцінити... а так якось незамітно, ніби і не робив ніхто 1,5 місяця.. просто знаю людей на УА БРУК - це вони дійсно зробили подарунок лучанам!!!! МОЛОДЦІ хлопці!!!
вого КРОК Показати IP 18 Серпня 2010 10:42
А мені сподобалось!!Охайний,затишний скверик вийшов.Респект Київстару ))
Орбітальний Показати IP 20 Серпня 2010 02:31
Ну назвали б вже "Київстаряний" чи що... Бодя-космос, приём!
Вова Показати IP 17 Червня 2013 17:59
було б чим хвалитися... ostap правий однозначно, а ледар царінний під цю "акцію" грошенят собі в кишеню потяг!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus